Hund up-date

Det går bra med hundarna. Med mig går det inte så bra. Jag ramlade i helgen och fick en rejäl smäll i huvudet, IGEN!! Alltså åååh hur lyckas man? Så nu har jag ont i huvud, nacke och rygg. IGEN!!! Ååååååh!!
Okej nu har jag klagat av mig.
Så, hundarna. Dom mår bra! Va ute nyss med dom på långpromenad i skogen. Tyvärr blir det ju mörkt så snabbt så promenaden blev inte så lång som jag ville men stannade vid ängen på andra sidan sjön. Där busade vi ett bra tag.
Meen jag har ett problem. Hehe. Det ser förfan ut som att Kimbo inte ser nånting! Alltså jag måste klippa honom runt ögonen. Men jag vågar inte.. Haha. Han har ju ögonfransar o skit. Får man klippa dom? Sen måste han badas. Vad ska jag använda som schampo?? Så Katja, du kan ju gärna svara här om vi inte snackar innan du ser det här hehe.

Typiskt!

Det är ju typiskt. Jag har gått o fått tillbaka min hosta. Va hos läkaren idag o han sa att det nog bara va en infektion så fick jag hostmedicin. Som innehåller morfin. Som han sa:" du får inte köra bil, och det här ska nog hjälpa dig att somna."
Haha jag har fått knark alltså. Great!
Va hemma idag från jobbet och ska va hemma imorrn också. Passar faktiskt ganska bra för då kan jag ju hålla bättre koll på Lukas också.
Klon ser bra ut och han har varit bra i magen, så han fick lite torrfoder utblandat i riset idag. Får väl se hur han klarar av det!
Just nu är pappa ute på promenad med dom. Mamma vill inte att jag rör på mig för mycket, vilket kanske är bra.
Fast jag kommer ju liksom ändå gå ut med dom imorrn, hehe. Lite hosta stoppar inte mig.

RSS 2.0