Mysstämning

Sen middag, ljus och Sex and the city. Mys.


Mysstämning

Sen middag, ljus och Sex and the city. Mys.


Be that as it may

Humöret är inte på topp. Moodswings. Kanske. Vem fan vet.
Imorgon är det slut på svarta zonen för fan. Kan det va det som är grejen ? Det tror jag nästan. Svart på vitt, det är lättast att se det så.

Herre, vilket kod-språk. Nu ska jag iaf sova, Godnatt!

Kiss from a rose

Hemma igen. Nu har vi haft adventsfika med familjen Norberg och Hedin. Mysigt! Alla drog för typ en timme sen. Nu sitter jag o tittar på gossip girl. Hillary Duff är med. Varför lixom? Hon förstör allt.

Va som sagt i Nyckis hela helgen. Julgranen och julbocken är uppsatta så vi tänkte att vi skulle inviga julen tidigt.

   

Ser lite konstigt ut utan snö. Men men, den kmr väl också snart.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut och träffa hanna igen. Får väl se vad vi hittar på. Det händer ju alltid nåt, inte sant? ;)

ciao


you're a thousand miles away

Känner mig skit duktig! Va precis ute och sprang en sväng här i nyckelviken. Tog med mig Lukas, han skötte sig. Det va inte så jobbigt som jag hade förväntat mig. Fast sprang iförsej inte så länge, man måste ju börja försiktigt.
Igår red vi, typ vid nio-tiden, ssch Hihi, berätta inte för någon. Blev en tur runt hela området, nästan. Skit kul!
Nä, nu ska jag kolla på without a trace! Byebye

I'm right here

Hallå! Just nu sitter jag i Nyckis o håller på o planerar för hur vi ska ändra om i rummet. Krångel krångel.. Känner mig hängig nu efter sprutan. Biverkningarna börjar träda fram. Just nu har jag en fågel på mitt knä. Mysigt mysigt! Nä, jag bara svamlar. Försöker prata samtidigt som jag skriver. Det går inte så bra. Jag skriver det jag ska säga och säger det jag ska skriva. Skit jobbigt!

 

Nä nu ska jag va social. Ciao!


It aint over yet

Tjolahopp! Det här kanske kommer låte ointligent, men satan va mörkt det är ute! Jag har inte varit vaken såhär tidigt på evigheter och när jag vaknar( runt halv åtta) så brukar det banne mig vara ljust ute! Inte konstigt att man knappt kan vakna när det fortfarande är typ natt ute.
Jag är inte sjuk! Men känner mig inte speciellt frisk heller. Hur förklarar man det... Asså min arm har typ svulnat upp runt stället där de tog sprutan, jag har inte ont i armen, men jag är riktigt riktigt öm så det är svårt att använda den. Och jag har så otroligt ont i huvudet. Men jag ska nog skatta mig lycklig! Det kunde ha blivit värre.
Okej, nu ska vi inte säga nåt i förväg, jag kanske blir sjuk senare under dagen, vem vet.
Annars ser dagen ut som följande:

-Svenska
-Casearbete
-Spanska, blää...
-Nyckelviken för ridlektioner
-stanna på landet ända tills på söndag!

Gud va skönt det ska bli. Ingen stress, jag kommer inte va ensam. Jag kan busa runt med hundarna hur mkt som helst, och bara va. Det är verkligen vad jag behöver just nu. Men det jobbiga är att nästa vecka har jag en massa prov. Så jag måste plugga.

-Franska
-Spanska
-Engelska nationella x2
-Caseinlämning

Vi får väl se hur allt går. Jag ska iaf försöka att plugga så mycket som möjligt till det som går att plugga till.

          
       Sliten tjej med ont i armen

Nä nu ska jag börja fixa mig, Ha en bra dag!


these boots aren't for walking

Lite bilder från den roliga vandringen! Alla var så pigga o glada.

   

Fy fan vad jag har ont i mitt huvud...


Criminal Minds

Nu är jag hemma. Det gick bra med sprutan idag. Har lite ont i armen o så, börjar känna att jag kanske kommer bli lite sjuk. Vi får väl se imorrn. Nu ska jag kolla på Criminal Minds, yeey!

'cus it's you and me

Åh, jag kan knappt hålla ögonen öppna! Någon gång skulle jag bara vilja vakna på morgonen och känna mig HELT utvilad. Skulle inte det va underbart att slippa va trött hela tiden?
Idag är det följande som gäller:

-Kolla på rullstenåsar och skit nånstans i skogen.
-tillbaka till skolan för IUP
-Sedan franska
-Idrott
- vaccinera mig. Jag är fan rädd.
-Åka till Nyckelviken

Jag kommer typ glömma bort vaccinet... Så fort jag börjar tänka på nåt annat så glömmer jag bort det helt. Får skärpa mig och typ, skriva en lapp till mig själv eller nåt.

Men men, ha en bra dag nu!


I'll be whatever you want me to be

Imorgon ska jag ta svinsprutan. Oh, hell... Eftersom jag har VÄRLDENS bästa tur så kommer jag antagligen bli förlamad i armen, dö av feber och FÅ svinis av vaccinet. Och jag som hade planerat för en helg på landet. Nu vete fan hur det blir om jag ska gå o bli sjuk. Fan, jag lovar att skolan planerade in det på en torsdag bara för att vi ska bli sjuka över helgen och inte över skoldagarna.
Jaaa! Förstör elevernas helg, gör det! För dom förstör redan allt annat.

Usch, nu ska jag sova.
Godnatt


just nu vill jag...

  • Ha sommar, och värme, och sol! Åh underbara sommar.
  • vara på en strand någonstans i karibien.
  • kunna spela gitarr! Ska banne mig lära mig det någon gång.
  • tillbaka till våren 2009. Alla kvällar ute vid brasan :)
  • att casearbetet och alla andra arbeten för den delen bara ska vara färdiga. Fatta va skönt att bara för en dag inte behöva känna att man har något i skolan som måste göras.
  • Fira jul på landet. Mitt i skogen, massa snö, ingen stress, öppen eldstad, god mat, trevligt sällskap. Lovely.
  • vara på världens mest underbara semester. Så tjejer, när drar vi iväg?
  • Ha jullov. Byebye skolan.

     

<3


jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va

Godmorgon!
Försök att göra det bästa av dagen nu, för den 25/11-09 kommer aldrig komma tillbaka igen.



.

Jag saknar precis allt.


whatever you like

Är hemma, har precis städat färdigt i mitt rum. Så rent o fint! Nu ska jag bara titta på tv o dega, senare ska jag träffa Hanna och Kajsa ett tag. Nä nu ska jag fortsätta titta på tv.
Ha en fortsatt bra dag!


Jag skulle kunna leva utan den där blicken

Ny dag, nya tag! :) Vaknar av att pappa stressar omkring och frågar mig vart han ska lägga alla mina kläder. Tydligen ska de komma nån snubbe och fixa nåt bredband här i lägenheten idag. Som om det inte räcker med det vi har ?
Är för övrigt skit trött! Jag kan verkligen inte somna på kvällarna. Sömntabletter eller? Fast jag har aldrig gillat piller. Kanske bara räcker med att sluta dricka kaffe efter klockan fyra på dagarna.
Vad händer idag då? Jag har no idea.

Vi får helt enkelt se vad den här dagen bjuder på.

Jag skulle unna mig att drömma

Jag har aldrig mått såhär förut. Det känns som att min mage har vänts uppochner, jag mår illa och alla tankar snurrar hejdlöst runt i mitt huvud. Jag måste få perspektiv på saker o ting. 
Känner att om jag skriver mer kommer jag bara babbla på om en massa nonsens, så det är lika bra att inte fortsätta.

Ska nog sova nu gott folk, imorgon är en ny dag!
<3


sex and the city

Nej nu orkar jag inte mer! Nu blir det sex and the city och sias wienernougatglass för hela slanten!



Hade bäst!


Let me sign

Är hemma från skolan nu. Fy, har kännt mig helt hängig hela dagen, varit på skit dåligt humör och haft pms, typ. Så då kände jag att det nog var bäst att bara gå hem. Kan allt detta bero på vädret? Enligt mig är det mycket möjligt. Fan, jag brukar inte bete mig såhär. Menmen, bara ett halvår kvar till ljusare tider! Jisses...

Som valigt hade vi skit lång håltimme idag och då roade jag och sara oss med att ligga och sova. Som om man inte kan göra det hemma? Eller fördriva tiden med något annat ?



Nu sitter jag o dricker kaffe. Orkar inte röra på mig. Haha känner mig helt snurrig. Nä, kanske ska försöka plugga lite?
Like that is ever going to happen.
Peace!


You are the light

Godmorgon människor! Jag har knappt fått någon sömn alls inatt. Som jag förutspådde igår så kiunde jag inte somna när jag la mig i sängen. Låg och vred och vände mig i säkert tre timmar. Fy, det är det värsta jag vet.
Haha, jag tror nästan att jag drömde om gigantiska vargar. Har en vag bild av att jag står o klappar Jacob...?
Men "drömmarna" har iaf upphört nu. Inte lika löjliga som de va för en vecka sen. Fan, man blir ju rädd ibland.

Vad händer idag då? Ingen aning. Först är det ju skola, sen ingen aning! Lång dag idag iaf. Får se vad jag känner för senare. Kanske bara blir till att gå hem o mysa.

Nu ska jag börja fixa mig, ha en bra dag!

a lullaby

Kom precis hem från bion! Filmen var bra, men inte som jag hade förväntat mig. Böckerna är ju SÅ mycket bättre! Men men, vem bryr sig när båda snyggingarna va med!? Jag fattar inte hur en sån medelmåttig tjej kan få två hunkar efter sig. Kan någon berätta hur hon gör det? Haha, nej men seriöst nu. Fan va dom är snygga!
Herregud, anyway, hemma som sagt. Kommer knappast kunna somna om jag lägger mig i sängen, men fan, måste sova. Skola imorrn ju. Jippie...
Fan va jag känner mig stressad. Jag måste börja ta tag i allt nu. Lägga upp nån sorts plan. Jag kommer få ett mental breakdown annars.
Nä, sova? Ja. Godnatt!


You are my life now

Nu drar jag iväg mot bion. Kaffet har jag hällt i mig så är lite piggare åtminstone. Nä nu ska vi inte klaga. Jag ska ju o kolla på New Moon! Wihoo.



Ni andra får ha en fortsatt bra söndagskväll. Mys ordentligt och ta det lugnt! För imorgon är det måndag.

 
Nu drar jag. Ciao!


I won't let you go

Nu är jag hemma igen. Är trött. Fy fan vad jag inte är på humör för något. Mitt ansikte brinner, det luktar målarfärg och jag har ont i huvudet.  Men men, cheer up! Ska på New moon ikväll. Får dricka kaffe innan det.

Do you remember ?

Nu drar jag till Nyckelviken! Solen har gått ner, så det blev inget fint höstväder för mig. Skit också. Men men, solen kommer väl fram nån mer gång iår hoppas jag.
Jaja, Ha en fortsatt bra lördag nu!


It's a beautiful day

Nu har jag vaknat till liv! Sitter fortfarande hemma och degar, det va faktiskt riktigt skönt att inte röra sig ur fläcken. MEN, Jag blev på så jävla bra humör imorse när jag såg att det va sol ute! Fy fan vilken lycka! Så ut ska jag verkligen snart, innan vädret blir pissregn eller nåt. Utsikten från mitt fönster just nu påminner lite om hösten på Manhattan, fy vad jag saknar det. Det är nog nästan som vackrast på hösten. 

 



Jag ska definitivt åka tillbaka dit. Planen är att åka dit nästa höstlov. Då kommer det ha varit exakt tre år sedan jag var där. Jag kommer ha hunnit spara ihop pengar, jag kommer vara 18, åh va najs det kommer bli. Självklart måste ju Mathilda med, annars så blir det ju inte samma grej som då.

Juste, en till rolig grej! Nästa år, alltså när jag går i trean, ska vi kanske åka till Paris med Franska gruppen. Fatta vad underbart! Haha, vi kommer leka att det är sex and the city och trippa runt med små rosa klänningar och klackar och flyga runt med ballonger och lukta Miss dior Cheríe. Men det ingår väl? Haha. Det är ju lixom Paris! Och hur jag än känner själv för språket så är det faktiskt vackert att lyssna på, speciellt när killar snackar. Hihi! Sen behöver vi ju inte nämna att jag låter som en jävla kråka och inte fattar ett skit... schh!

 

Vad mer har jag på hjärtat då... Känner att det här inlägget kommer bli långt!
Hm, börja fundera lite. När ska jag åka o hälsa på min broder igen? Det va ju faktiskt riktigt mysigt att vara där. Inga problem, ingen stress. Bara ta det lugnt och göra det man känner för, ingen press lixom. Broder min kommer ju hem till julen så det är ju ingen idé att jag åker dit på jullovet. Får väl bli till våren nån gång. Sportlov kanske?

Åh, vad jag längtar till sommaren! Haha nu kommer alla antagligen tycka att jag är helt knäpp men jag vill jobba! Jag längtar till sommaren för att jag vill jobba. Knasboll. Men jag har lixom världens bästa jobba så vad ska man göra ;) Men iaf, hoppas verkligen att jag får jobba nästa sommar också. Måste prata med chefen snart så att han vet att jag vill. Jag vill åka hölass!



Kolla värsta solen. Så härligt! Men nu har vi ju en lång mörk vinter att se fram emot. Alla hoppar av lycka...
Jaja, nu ska jag göra nåt annat. Typ äta? Skriver igen när jag har tid!



Byebye!


tired

Godmorgon! Jag håller på o storknar. Jag är så jävla trött... Vet inte vad jag ska skriva. Det är för tidigt , haha. Jag måste ha kaffe! Skriver mer senare.

but at the time it didn't mean a thing

Nu är jag hemma igen. Herregud, va jag är trött. Kvällen blev mysig! Efter Nyckis åkte jag hem en snabbis och träffade sen Mathi, Kajsa och Hanna. Vi köpte biljetterna till New Moon nu på söndag! Wiiihoo va jag har längtat efter den här filmen! Nu när man har läst alla böcker så känner man verkligen hur det kliar i fingrarna. Vet inte vad grjen är, men man vill ju bara ha mer! Och i New Moon är ju både Edward cullen och Jacob Black så jävla snygga. Oh lord. Dom är så jävla snygga.



Men iaf! Nog om det ;) Vi gick hem till Hanna sen, tittade på film och snackade. En välbehövd tjejkväll. Det va skit längesen vi bara satt och snackade, så det var mysigt.

Kom alltså hem typ nyss. Fattar inte varför jag inte sover. Men det känns inte som att jag kommer kunna somna. Tjejsnack har faktiskt sina baksidor också. Man tänker lixom tillbaka på saker som kanske inte har varit så lätta. Och på stunder som är några av de bästa man har haft. Bilder passerar i ens huvud och man kan lixom inte få bort dem.
Men vad ska man göra? Sånt är livet lixom.
Nä, nu ska jag faktiskt sova. Godnatt på er!


Just give me a little more time

Uppdateringsdags! Haha, jag är så dålig, jag vet. Är hemma nu iallafall. När mitt humör förstörs då är det inte ens någon idé att försöka. Så jag gick hem! Jag blir så jävla irriterad på vuxna människor som tror att bara för att de är just vuxna så kan de behandla och bemöta yngre på ett otrevligt sätt. Usch, moodbreaker.

Men iallafall! Nu ska jag bara ta det lugnt, andas och varva ner. Ska till nyckelviken senare för ridlektioner och sedan blir det till att träffa kajsa och catch up lite. Vi har fan inte träffats på en vecka! Haha jisses.


I know everything is alright

Ni vet såna där drömmar som man kan ha, som bara fortsätter och fortsätter och dom är så underbara och så verkliga att man aldrig vill att de ska ta slut. Men självklart tar de slut, precis när man känner sig som lyckligast. Då vaknar man, ser vart man är, förstår att allt bara var en dröm och kryper under täcket igen för man vill bara somna om och fortsätta drömma.
Det fungerar aldrig.  


You're everything




We're better of that way

Hallå! Det är onsdag, jag är vaken, jag tittar på tv och jag dricker te, för jag börjar två imorrn! Fy fan va skönt. Jag kan sova läääänge imorrn. Underbart!
Idag slutade jag vid tolv, åkte till Nacka gymnasium, träffade mathilda, tittade på hennes gympa(boooring), försökte plugga samtidigt och sen när hon äntligen hade slutat så gick vi till Forum. Där strosa vi runt i typ fyra timmar. Blev fan långtråkigt efter ett tag. Vi åkte iaf direkt därfirån till träning.

Iaf, imorgon börjar jag sent, har två lektioner och sedan tror jag att det blir pluggning. Mycket mycket att göra...



Take me away

Provet gick bra. Det va inte så svårt. Och det va typ 7 frågor. Vilket alltså betyder att jag pluggade ALLT I ONÖDAN! Jävla skit. Resten av dagen var helt onödig. Vi gjorde ingenting, verkligen ingenting. Som vanligt på min skola asså. Det blev till att ligga och sova på bänkarna, typ. Boooring.



Jaha, och nu då ? Ingen jävla aning. Jag borde plugga, men vem fan pallar? Vad mer... Jag borde städa. Men hallå, för det krävs det ork.
Hahaha! Asså jag orkar inte, det här är fan tristess. Sova, kanske? Men då kommer jag inte kunna somna ikväll. Blä. Nä nu ska jag sluta skriva. Annars kommer det här inlägget bli ännu deppigare, och det vill vi ju inte!
Alla andra kan ju ha en fortsatt trevlig dag/kväll. 


Why do they do it that way ?

Godmorgon! Här är man uppe med tuppen, eller ja, nästan iaf. Igår gick allting bra! Håret blev helt ok. Ganska kort, iaf om man jämför med längden jag hade innan. Jag måste bara vänja mig vid det!
Idag har jag prov... Och hur kommer det gå då ? Jag satt faktiskt HELA dagen igår med Sara och pluggade. Skit duktigt tyckte vi! Och sen gick jag igenom allt några gånger till igårkväll. Men det är så jäkla mycket man ska komma ihåg, så det vete fan hur det kommer gå. Men men, always look on the bright side of life :D Jag kommer inte ha fler prov i caset efter det här!

Från igår, Vi pluggade, fast med några pauser för att t.ex. klättra i fönstrena!

   


I can't go any further then this

Godmorgon! Av någon anledning har jag vaknat på en väldigt bra sida idag. Kan det bero på det som händer idag... ? Jag ska ju modella för Maria Nila idag, inget stort skulle jag tro men jag tycker ändå att det ska bli sjukt kul. + att jag får en gratis klippning. Det tackar man ju inte nej till?

Sen ska jag träffa kajsa för att bowla på kvällen. Kanske ska göra det till en grej vi gör på måndagar? Det är ju fett kul!

Haha, jag har tillomed LUST att plugga!? Vart kommer det ifrån lixom. Men jag funderar faktiskt på att ta med mig min söta lilla dator till skolan och plugga vidare med hjälp av den.


sthlm i mitt hjärta

Fy fan va skönt. Jag såg precis ett sl tåg som det stod södertälje på utanför fönstret, vilket betyder att vi är i STHLM! wiho, bara en halvtimme kvar nu. Fan va skönt det ska bli att komma av det här tåget, slippa stirrande människor, få ta en cigg, åka hem, duscha och sen SOVA!
Tihi, jag är så jävla slut nu. 

Låten just nu


Hemfärd

Nu sitter jag på tåget igen, fast denna gång på väg mot Sthlm, älskade sthlm! Är alltså hemma om ca 3 timmar. Fyfan för tiden...

Idag var vi i alla fall först i Lund och sedan på snabbvisit i Malmö igen. INGA affärer var öppna i Lund. Vilken håla. Men vi gjorde det bästa av situationen och gick på stadsvandring. Jag kan inte neka att staden är fin! Efter det åkte vi som sagt till Malmö. Jag behövde köpa hörlurar så jag kunde lyssna på musik nu på tåget utan att se utt som en idiot. På nervägen hade jag bara mitt headset och jag va tvungen att använda den där lilla delen för att lyssna. Anyway, det va skit jobbigt så jag köpte nya istället!

Innan tågresan käkade vi på en italiensk restaurang precis vid centralen. Skit god mat och svin dyr! Men men, mamma och pappa betalar! :D
Och nu sitter jag alltså här. Kan garantera att jag kommer uppdatera om några timmar igen!

Lund

     

Malmö

     


<3


Don't stop 'til you get enough

Hallå ! :D Sitter här i min brors mysiga stol i hans fina lägenhet i lund. Dagen har spenderats i Malmö där vi gick runt och kolla kläder. Woho. Hittade faktiskt mer grejer där än i Sthlm. Vem kunde tro det ? Malmö trippen avslutades med Bio- This is it. Den va hur bra som helst! Höll fan på o börja böla, fast det är inte konstigt egentligen. Jag bölar fan till allt. I alla fall, den va skit bra! Och nu sitter vi här och lyssnar på Michael Jackson/ Jackson 5 låtar.



Vet inte riktigt hur kvällen fortsätter. Tror vi ska kolla på någon film eller nåt. Imorgon bär det ju av hemåt för min del!


HAHA! Ingen har sagt att syskonen Eriksson/Palmerot är normala.

   


live från ...

Live från Nässjö! Just nu har jag suttit på det här äckliga tåget i tre timmar och jag håller på och dör. Jag har pluggat, pluggat och pluggat. Och jag har inte rökt alls. Det märks kan jag ju säga. Jag stör mig som fan på föraren. Han stönar när han pratar. Mindre najs ? Åkte precis förbi ett tåg som hette Krösatåget, man märker att man kommer längre neråt i landet ...  Nu är det iaf två timmar kvar. Så mindre än halva tiden. wiho.  

Nä nu ska jag göra något annat. Bye bye!


sara is in the house

haha ja, ida är ju sämst på att uppdatera så nu skriver världens bästa sara. fan vilken tönt jag är, kallar mig själv bäst... hm, hahaha. vi sitter just nu på geografi föreläsning om aralsjön eller vad fan han snackar om. lite små tråkigt men vad fan gör man inte för betyg?! hur som helst, idag åker ida till lund för er som inte visste det. men jag tror redan halva världen vet om det ;) vi ska sitta kvar i skolan till klockan blir kvart över tre eller något sen ska hon iväg till tåget och jag ska till natalia, min cousin. jag gissar på att jag kommer sitta och smsa för fullt med ida eftersom hon kommer att sitta på de där jävla tåget i FEM TIMMAR. jaja, ska inte skriver mer skit.
här kommer det några bilder vi tog för 5min sen? haha, jaja... bye! :D
jag vet, vi är sjukt sexiga.. helt bleka och trötta!


And this darkness will turn to light

Godmorgon! Sitter o lyssnar på Lifehouse-Storm o dricker kaffe. Ska snart åka iväg till Nyckis. Marie skulle komma runt kvart i elva.

Nästa vecka ser ut såhär:

Måndag: Plugga
Tisdag: Plugga
Onsdag: Träning
Torsdag: Plugga
Fredag: Svenskaprov och avfärden till Lund!
Lördag: Lund hos min käre bror.
Söndag: Hemkomst, typ tolv på natten.

Fan va skönt det ska bli att komma bort från sthlm ett tag. Att kunna tänka över saker o ting. Det behövs verkligen just nu.

Some memories never fade
















RSS 2.0