18052009

Om allt gå som planerat så kommer jag få ca: 1800 den här månaden och jag typ hoppar av glädje. För vissa är det jävligt mycket pengar, medans andra får typ 100 000 i månaden och vissa får leva på bröd och vatten. Är livet rättvist?
Hell no! Men jag är bara glad att jag andas, inte behöver svälta och har min respekt för andra människor kvar. Det är jag stolt över ;)

TRÄNINGSVÄRK!

tjenare! Jag har precis satt mig ner för att ta det lugnt i några minuter. Idag var jag i skolan på morgonen, drog iväg till stan med Hanna och Abbe. Där hittade vi ett körkort som någon hade tappat, så snälla som vi är börjar vi vandra mot närmaste polisstation. Självklart ligger den typ tusen km bort så vi fick lov att vandra ett tag, men till slut tog det äventyret slut! Det va faktiskt jäkligt svårt att hitta vart polisstationen låg... Efter det åkte jag och Hanna hem och Abbe drog till jobbet. Väl hemma började jag på mitt individuella arbete. wohoo! Äntligen börjar det här fungera för mig.
Sen bestämde jag mig att gå ut för att springa, hur orkar jag egentligen ? men men, det blir väl bra i längden :D Snart ska jag ut på promenad med Hanna även fast hela kroppen gör ont (och jaa jag försöker döda mig själv).

Imorrn blir det städdag hemma och sen nyckis! Är ledig från skolan- därav städningen. Och sen har ju jag o Katja lektioner imorrn, så det ska bli roligt :D
Vi hörs igen när jag har lust för det :D


Jag älskar dig mest av allt.

fredag morgon

tjenare!
Igår åkte jag till Nyckelviken för att träffa Katja. Vi skulle egentligen ha städat, men lite hinder på vägen gjorde det lite svårt. Mimmi rymde från hagen.. Sen orkade vi bara inte. Vi körde Alf en stund och han va pigg o glad!
Nu är jag i skolan och HAR INGET ATT GÖRA! Vi har tydligen inga lektioner idag alls (!?) Så det va liite onödigt att gå hit. Men jag ska vänta på läraren och kolla läget. Sen drar jag!


ojsan hoppsan

ojsan hoppsan, jag va inte så jätte duktig på att uppdatera. men men, ska väl göra ett nytt försök nu då !
Jag sitter i skolan, som vanligt. Jag har tråkigt, som vanligt. Ja, vad ska man göra ? Om ca en timme börjar engelskan och jag blev precis färdig med engelska läxan. Duktigt lixom! Kanske ska plugga till provet imorrn ? Vore ju ganska smart. Men men, nu ska jag nog gå ut en stund!

RSS 2.0