It picks you up and turns you around

This is fact not fiction
For the first time in years.



Som om natten här har sett allting

Jag pallar inte skriva om gårdagen , kan bara säga att jag hade jätte kul tills en liten olycka hände . Fy fan asså va jag mådde dåligt !! Helt stört.

Idag firade jag iaf jul med syskonen. Vi hade det jätte mysigt och roligt! Åt god mat(inte julmat, tack gode gud!), pratade, skrattade och sen spelade vi wii. Skit roligt ! Känner att jag måste börja träffa dem mer, vi har ju jätte kul tillsammans, men vi träffas väldigt sällan. Jätte tråkigt!
Nu sitter jag och pratar med Mathi i telefon. Ska snart sova för vi ska upp tidigt och dra ut på mellandagsrean imorgon. Ska köpa massa grejer ! Va ute idag och köpte lite saker också. Pengarna kommer försvinna, inte för att jag har så mycket.

Nä nu ska jag nog sova.

Bilder från igår.


<3

It won't all go the way it should

I hate to see you cry
Lying there in that position
There's things you need to hear
So turn off your tears and listen.

Pain throws your heart to the ground

Love turns the whole thing around
No, it won't all go the way it should
But I know the heart of life is good.


For auld lang syne

Det visade sig lite tidigare ikväll att vi inte ska till kusinerna imorgon och fira jul som vi har gjort i, får se, 17 ÅR !!
Jätte tråkigt, det är ju verkligen jultradition att åka dit ! Alla jular vi har varit där, när vi har sjungt jullåtar i luciatåg, Sprungit fram o tillbaka vid alla fönster i huset för att försöka få en glimt av tomten, hans släde och han renar i himlen, gömt oss i förrådet för att ta reda på vem tomten egentligen va, ätit julmat och pratat och skrattat. Usch, jag hatar när traditioner bara bryts på det här sättet !
Men vad ska man göra? Mamma har iaf blivit bättre nu, men eftersom det antagligen va vinterkräksjukan hon hade så är det ju fortfarande smittorisk.
Så imorgon firar vi jul hemma för första gången. Jag ska göra det till en jätte mysig dag, den som förstör imorrn för mig kommer ångra sig ! haha.

Det jag iaf skulle komma fram till va att jag inte behövde baka och laga mat hela kvällen, vilket va ganska skönt. Va helt stressad hela dagen. Sprang runt som en galning här hemma och delegerade ut uppgifter till Oskar och pappa.
Allt blev iaf färdigt rätt tidigt, så jag slängde mig i sängen och satte på sex and the city 2. Underbara film ! Blir lika glad varje gång jag ser den.

Nu ska jag julpyssla lite med min bror. En speciell julklapp är inte riktigt färdig än, så den ska vi fixa nu. Ska dricka té också, mums!

<3


I think it's time for you to spark

Det är kaos här hemma. Igår åkte mamma på vinterkräksjukan och allt föll samman. Vi har inget pynt uppe, ingen mat färdig, inga efterätter, paketen är inte inslagna, julklapparna är inte färdiga och pappa och Oskar håller precis på o sätter upp granen. Igår stod jag och gjorde julgodis från åtta på kvällen till halv två imorse.
Idag har jag och Oskar ränt runt i affärer för att hitta de sista julklapparna. Nu ska jag börja slå in alla och efter det ska jag ställa mig i köket och baka igen.
Jag har typ fått ta över rollen som mamma i huset !! Fy fan, stackars mamma. Hon har legat o sovit hela dagen.

Igår kom iaf Jessie mitt i bakandet. Det va skönt som fan ! Jag va hur irriterad som helst och hon fick mig på bra humör igen. haha. Så när jag va färdig satt vi uppe ett tag o snacka sen däckade vi. Båda va så jävla trötta !

Nä nu ska jag fortsätta här hemma. Döööda mig !


Too little too late

Men nu fick jag lite ångest. Vet inte riktigt varför. Eller jo det gör jag. Fan.
Fast jag vet ju iförsej inte speciellt mycket, det är det som ger mig ångest. Usch, jobbig jävla känsla.
Vet inte vad jag ska skriva heller. Vill egentligen inte skriva något. Så vi skiter i det här. Skakar av mig känslan.

Nu ska jag sova!



<3

Love is forever

Jag är så trött ! Fick sova 4 timmar. VILLE INTE gå upp imorse. Tilde va jätte pigg och ville leka en massa, vilket jag självklart gjorde, men det tar på krafterna så stört mycket ! Jag orkar inte röra mig, och jag ska träffa Kajsa om en kvart !
Senare ska vi till Nyckis. Vi ska Tolka ! Såå roligt. Har inte gjort det på riktigt iår. Jag ska fan åka miniskidor !
Åååh va kul det ska bli.
Men men, nu ska jag gå.
Peace.


that's where music comes from

Nu är jag hemma, stennykter. Det roligaste ikväll va typ en jävla bussknapp. Har varit så segt ! Fattar egentligen inte varför jag sitter o skriver på min blogg. Vem fan gör det halv fyra på morgonen? Laame! haha menmen, skitsamma. Känner ändå att jag inte kommer kunna somna. Måste varva ner lite först. Imorgon ska jag passa Tilde och Max mellan 9 och 11.30. Kul o komma upp ! Kul. Jag ska upp om 4 timmar. Jag kommer vara trött som fan imorrn.
Nä nu ska jag iaf försöka sova.
Pusshej

I had the time of my life

Sitter hemma hos Hanna nu. Jag skulle komma hit för o sno kläder från henne. Hatar när man tittar in i sin egen garderob och inser att man inte har NÅGONTING att sätta på sig. Vilka problem asså, haha. Tog iförsej bara en tröja från henne, men det är åtminstone något annorlunda ! Snart ska jag o möta upp Jessie, sen hem till mig, fixa oss, sen klockan åtta ska jag dra på afterwork på Hannas jobb och efter det möter vi upp Fanny och drar iväg ut i natten. Woooh!
Får väl se vad som händer ikväll, vi är fortfarande inte säkra på vart vi ska. Imorgon ska jag iaf jobba halv nio på morgonen, så jag tänker inte va ute så länge. 

Nä nu ska vi snart dra, hade bra ikväll !

Bilden är från någon månad sen

 


I love it when you sing to me

The book of love is long and boring
And written very long ago

It's full of flowers and heart-shaped boxes
And things we're all too young to know.

 


It's just wrong

Jag blir ganska äcklad av saker. Jag blir ganska äcklade av allt just nu. Har suttit och stirrat på skärmen ett bra tag. Vet inte ens vad jag ska skriva. Är likgiltig. Jag förstår inte. Jag kanske inte vill förstå, eller förstår fast vill inte erkänna det för mig själv. Känner mig patetisk också. Inte riktigt, men lite. Typ en krypande känsla av att det kommer komma snart. Det där som jag så länge har undvikit. Och känslan av att inte kunna göra någonting, eller inte våga göra någonting.

Nej, nu ska jag sova. Ännu en dag imorgon!

<3

where no one lives

Right now everything you want is wrong,
and right nowall your dreams are waking up,
and right nowI wish that I could follow you
to the shores
of freedom
where no one lives


round it goes

Nu har jag suttit här hemma ett tag. Det är bara så jävla skönt o va hemma o inte göra nånting! Det är väl egentligen de här stunderna man ska ta tillvara på. Livet är så jävla stressigt. Om nån timme ska jag in till stan o träffa Nicole, sen tänker jag åka hem o bara slappa ! Jag är för jävla trött idag.


why don't we do it you way

Hoho! Lämnade precis Jessie vid bussen. Men gullig kompis man har eller !? Träffade henne idag vid tre tiden. Vi åkte till forum o kolla runt lite i affärer och sen åkte vi hem till mig. Mitt rum va (som det alltid brukar va) stökigt och hon fick typ flipp, haha ! Hon börja plocka runt o typ slänga saker. Det hela slutade med att vi/hon STORSTÄDADE mitt rum !! haha.  Alltså verkligen storstädade! Vi rensade ut allt i mina hyllor och lådor. Sorterade in specar och bankgrejer i pärmar, slängde en massa, dammade av överallt , la in alla kläder i garderoben och dammsög. Alltså allt tog typ 4 timmar ! Kajsa kom också efter timme två typ och hjälpte till hon med. Sen tände vi ljus i hela rummet för att de skulle bli mysigt sen visa vi mamma och pappa. Snacka om att hon fick plusspoäng hos dom ! Dom blev jätteglada för att hon hade fått mig att städa. haha.

Så nu är det iaf JÄTTE fint här på mitt rum ! Skönt ju. Så Tack Jessiepessie och Kajsa !!

<3

I can rest assure


You're the honey and the moon

Kom på att jag skulle skriva va som hände igår ! Jag, Hanna och Sofia drog till en hemmafest i Farst hos Sofias kompis . Farst lixom ! Vi va heeelt lost ! Tillslut hittade vi iaf och vi hade riktigt kul ! Drack vin, rökte vattenpipa (heeaven, älskar vattenpipa!), försökte lära oss att göra rökringar vilket inte gick alls, dansade en massa och pratade mycket ! Mot slutet av kvällen skedde in lite incident så alla va tvungna att gå. Det gjorde inte mig nåt, jag va ändå ganska trött ! Kärring eller?
Men men, det blir så när man inte festat på länge !




and where did you go

Jag har kommit fram till att det inte är så jävla kul att gå ut o röka själv. Speciellt inte nu, jag blir så jävla paranoid också. Fy fan ! Varför har jag inte en rökkompis !? Får be nån att flytta hit så jag kan gå ut o röka med den, haha.
Klockan är nästan mycket. Jag är trött, men ändå inte.
Kommer nog inte kunna somna på ett tag iaf, så det är inte ens nån idé att försöka.
Behövde bara skriva lite meningslös skit.
Är stört uttråkad.

It's so simple, and fitting
The path that you are on
We're not talking, there's no secrets
There's just a note that you have gone
And all that you've ever owned
Is packed in the hall to go

Best of you

Vissa människor får en bara att bli så jävla glad !




<3

I remember

Men nu har jag suttit och skrivit i flera timmar ! Min hjärna är helt snurrig. Är åtminstone färdig med Religionen nu men har den kära loggboken kvar . Kuuul !
Tycker ändå att det va ganska roligt att få skriva om Frälsningsarmén för jag fick reda på mycket om min släkt som jag inte visste. Jag och mamma satt och pratade och hon berättade att både mormor och morfar var kårledare för en kår som heter 3:an. Min morfar klättrade och ganska långt upp i hierkin och blev Major Berndt Palmeroth.
Gulligt ju att mormor och morfar ledde kåren tillsammans !

Mormor med uniform under en predikan.

Morfar !


I've been watching you

Skriver om gårdagen/kvällen lite senare. Kan ju iaf säga att jag hade rooligt ! En relativt lyckad kväll iaf.
Men, idag är inte så jävla rolig. Måste plugga(skriva färdigt religiongrejen), storstäda mitt rum, börja köpa julklappar till folk och köpa julklappar till mig själv ! Vill inte springa runt i affärer nästa vecka då jag kommer ha väldigt mycket med projektet då.
Nä nu ska jag fortsätta plugga.


ghosts and stuff

Oj, vet inte vad jag ska skriva. Haha, kommer typ inte ihåg vad jag har gjort. Men igår gick jag iaf först och shoppade med Katja och Kajsa. Katja skulle ha kläder till jobbets julmiddag så jag gick runt och plockade fram saker, haha det va ganska kul faktiskt ! Kände mig lite som en personal shopper.  Efter så åkte vi till Fiskis. Hon fixade sig och jag gosade lite med hundarna. Bebisar !

Hon drog till middagen och jag drog hem och började fixa mig för kvällen. Först träffades jag och Jessie på Nivå, sen vid halv elva tiden drog vi till K15. När vi väl kom dit så blev vi heeelt low ! Vi satt vid ett bord som luktade äcklig spya, det va inga människor där och musiken dom spelade just då va lite för lugn. Som vi blev jätte otaggade.
Vi drog hem till mig istället sen och kollade på film. Tror vi va lite för trötta för vi fick värsta skrattattackerna. Har ont i magen idag ! haha.
Sen kollade vi iaf på film och då somnade jag ! Trött tjej.
Nu ska jag försöka plugga lite. Mamma komprecis och gav mig pengar och sa: Kan inte du snäll gå ut och köpa dina egna julklappar så kan jag slå in dem sen. Jag orkar inte !
Haha men kuuul ! Aja, då får jag ju det jag vill ha iaf.

Men jaa, bruden älskar mig ! haha


a dream is nothing but a dream

Jag är så trött hela tiden, orkar inte ! Jag skulle kunna gå o lägga mig igen och sova bort hela dagen, men det får jag inte. Idag ska jag träffa Katja här ner i affärerna för hon behövde köpa kläder. Jag behöver också köpa lite saker. Typ julklappar? haha. Det är inte långt kvar nu !

Har iaf lite extra pengar vilket är skönt. Jobbade ju med Max och Tilde igår och det gick jätte bra ! Max va så söt. De hade gått och lagt sig och Tilde hade somnat, men Max kunde inte sova. Så han ropade på mig och sa att han va orolig för att mamma inte var där och att han inte kunde sova för det. Plutten då ! Men efter en stund somnade han ändå.

Och ikväll blir det K15 och Giulianas födelsedag !! Guuud va länesen det va jag gick ut, haha helt stört !

Här kommer favoritlåten just nu. Så skön att lyssna på!


te quiero

Sitter hemma hos Pernilla nu. Barnen har lagt sig så då tänkte jag passa på att plugga lite. Vi får väl se hur bra det går ...

Et même en changeant d’avis, On ne changera pas la vie.


what's up with that

Jag är så hungrig just nu, men bara jag tittar på mat mår jag illa.
Helst skulle jag bara sova just nu. Men måste plugga religion.
Usch.

So real it hurt

Är på så äckligt dåligt humör just nu. Saker börjar tynga ner igen.
Jag vill inte.

He was real.
So real it hurt.

saxophone

Jessica har fått mig att FASTNA för den här låten.
Så jävla skön!


I loved you with all my heart

Jag kan ju inte direkt påstå att jag är pigg, och morgonkaffet gör inte heller sitt jobb. Känner mig ganska äcklig just nu, kanske pga. att jag sova med gårdagens smink. Idag är det spanska och matte som gäller, sen dansen.

Vi får väl se hur trevlig jag kommer va idag, känner redan att det här inte kommer bli en bra dag.

Köpte mitt fina halsbandsur igår ! Den är verkligen jätte fin. Affären Cocoo ligger precis vid min skola så där gick jag och Hanna in och hittade den här.


you want it to be blessed

Orkar inte skriva så mycket är så extremt trött. Ska kolla på Inception nu och sen sova. Älskar den filmen !

So, if you want something
And you call
Then I'll come running
To fight, and I'll be at your door,
When there's something worth running for.



when we were strangers

Lovely.


Don't look back in anger

Nä nu ger jag upp för idag, orkar fan inte skriva mer. Mina ögon gå i kors för att jag har läst så mycket.
Trött tjej !

Va ju ute med Hanna och Mathilda tidigare. Det var skönt att bara snacka och få klaga av sig. Prata om problem och rannsaka sig själv lite. Komma fram till problem och eventuella lösningar på problemen. Jag har verkligen så mycket jag inte förstår med mig själv än, så mycket jag inte kan förklara och som jag vill börja förstå.
Så mycket jag vill komma över och gå vidare ifrån och så många förhoppningar och drömmar som jag vill ska bli sanna.

Nu ska jag sova och hoppas på fina drömmar. Det var längesen jag hade en riktigt fin, underbar dröm.

<3

we drive away and head for south

Nu tänker jag ta en paus i pluggandet och gå ut o träffa mina hjärtan ! Det snurrar i min skalle, så det behövs.

Drown out, the voice that breaks the silence
And talks the joy out of everything.

the joy of everything

Kom hem för en stund sen. Det va jätte trevligt att va på ikea med bara mamma. Vi gör nästan aldrig saker bara vi två. Vi köpte iaf en massa struntsaker, typ ljus ! Köpte en massa söta doftljus och vanliga stor vita. Jag ÄLSKAR verkligen ljus !

Så nu sitter jag här i min säng, med ljus tända, en kopp kaffe, The Swell season på i bakgrunden och en massa plugg.  Det känns bra ! Känslan jag har ljust nu är helt underbar. Sitter och små ler för mig själv. Underbart !


and it was not your fault, but mine

Jag satt uppe till typ 2 igår, inte så värst länge. Blev färdig med loggboken, duktigt !! Har väl skrivit en och enhalv sida på religionen. Måste skriva mer där ! Idag ska jag iaf till skolan en snabbis för iup och möte. Sen tror jag att jag ska möta upp mamma för att åka till ikea. Jag ska köpa en massa massa ljus !! Åh älskar ljus.


the storm is coming

Sitter och kollar på Evan den allsmäktige just nu samtidigt som jag pluggar. Ååh, jag älskar den filmen ! Rolig!
Jag gav upp med Religionsarbetet för stunden. Sitter och skriver Loggbok istället. Har skrivit myycket ! När blev jag såhär duktig? haha, duktig flicka !
Tror jag ska sitta uppe inatt och skriva,skriva, skriva. Mamma ville så gärna åka till Ikea imorgon med mig och det vill ju självklart jag också ! Men för att kunna göra det måste jag bli färdig med Loggboken, Religionsarbetet och åtminstone börja på Spanskauppsatsen.
Jag har mycket att göra !
Oskar, Lisa och jag när vi var små.


to the moon and back again

If two people are meant to be together, eventually they’ll find their way back




there is no escape

Oj, vad har hänt nu i helgen egentligen? I fredags kom iallafall Jessie hit och sov över. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde, kanske bara pratade? haha, minnesförlust !

I lördags gick jag ner och träffade Max och Tilde en snabbis. Jag ska ju passa dem nu på Torsdag så Pernilla berättade lite om deras kvällsschema och vad vi kunde göra o så.  Det går säkert bra !
Jessie väntade hemma hos mig så vi började fixa oss när jag kom hem igen.  Drog mot Tumba vid fyra och mötte upp Mathi på vägen. Vi kom fram vid typ fem och var sååå hungriga ! Jag höll på att svälta ihjäl. Självklart var inte maten färdig och alla hade inte kommit så vi väntade med att äta i typ en timme ! Taskigt som fan .. Jävla tjockis jag är, haha. Alla kom, vi åt och sen började vi dricka lite. Det va roligt att umgås med gruppen! Även fast inte ALLA var där. Det va ju längesen jag verkligen va med de människorna, inte bara träningar.
Förutom Mathi och Jessie då. Haha fan va vi garva igår asså !! Trötta eller bara världens bästa humor ?
Tror nog mer på världens bästa humor !  Albertina-Hjördis och Wilbur eller va fan han hette, haha bäästa !!

Sen drog vi hem till Robert en stund. Han fyllde ju år i typ förrgår (?), eller igår, kommer inte ihåg. haha. Så det va typ lite fortsättningsfirande för honom. Sen drog tre väldigt trötta tjejer hem ! Jessie sov hos mig igen och vi typ däckade direkt när vi kom hem !! Vi hade ju inte sovit mycket fredag till lördag heller. Och båda skulle jobba idag så sömn behövdes!

Jessie drog för en stund sen och jag pratade typ precis med Katja som sa att det inte behövdes två på ponnyridningen idag, så jag behövde inte åka dit. Nästan lika bra, för jag måste VERKLIGEN plugga religion. Den ska in på Tisdag ! Har spanskauppsats till onsdag också, yeeey.

Måååstee plugga, måste städa också, sååå äckligt på mitt rum !
Nä nu ska jag äta lunch.

 


Hush now my baby

Är hemma nu och är helt slut. Har världens huvudvärk. Fy fan. Vi tolkade efter Vasti på ridlektionen. Det var kul! Men har ont i hela kroppen. Jag tror inte det riktigt är meningen att två människor ska sitta i en pulka?
Är trött som fan, vet inte om jag kommer orka va vaken så mycket längre.

Imorgon ska jag träffa Tilde och Max en stund, sen ska jag till Tumba för julmiddag med San simón ! Shit, Tumba. Där var det länge sen jag var.
Nu ska jag iaf titta på sex and the city 2.

<3

sjung om studentens lyckliga dar

Nu är studentmössan bestääälld !!! Jag är sååå glad. Nu är det inte långt kvar mina vänner, inte alls långt kvar.
Shit, nu känns det verkligen som att det är på riktigt. Fatta när mössan kommer, jag kommer inte kunna slita min blick ifrån den ! Bara ett halvår kvar. Och det är verkligen bara ett halvår! Jag kommer ihåg när jag skulle börja gymnasiet och tänkte att snart tar jag studenten. Då var det tre år kvar.
NU ÄR DET ETT HALVÅR !

När Oskar tog studenten !


the sea is an evil mistress

Träning idag, det var kul ! Typ inga va där, så de blev flum. Vi fick sluta tidigt också, sköönt ! Dagen har varit bra. De senaste dagarna har faktiskt varit ganska bra. Det behövs verkligen. Jag undrar om jag börjar komma ur en höstdeppresion eller nåt? Möjligt att det är så.
Jag ska sova om ett tag, är så trött ! Imorrn har jag mycket att göra också.
Jag har mycket hela tiden nu, skit.

Flitig tjej i skolan idag !


Be yourself

Hittade precis bilder från en kväll för länge länge sedan. Fy fan va jag mådde bra/ inte så bra den kvällen !

Jag kan ju säga att minnesluckorna är ganska många, men det var en rolig kväll! Typ.

Iaf, för mig känns det faktiskt bra att ha kvar såna här gamla bilder, även fast det tar mig tillbaka till något där jag inte mådde speciellt bra. Det får mig att verkligen tänka till!

Haha, hade verkligen roligt den kvällen ! Kan ju vara att alkoholen gjorde allt mycket roligare?

 


I'm gonna ask you to look away

Nu ska jag sova, det sägs att morgondagen ska bli riktigt kall. Kallare än förra vintern? Vi får väl se om man överlever.

Åh, älskade prinsen av egypten när jag var liten ! Älskar fortfarande den filmen.

Hush now my baby, be still love, don't cry.

Sleep and remember this river lullaby,

I'll be with you when you dream.

 


RSS 2.0