ett slut och en början

Jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Tänkte bara berätta att en god vän flyttar utomlands snart. Vi kommer sakna dig, det vill jag att du alltid kommer ihåg. Fan va känslosamt det blev när vi skulle säga hejdå . Om inte A's tårar bevisar för dig hur mycket du betyder, så vet jag inte vad som gör det.  Det kommer lixom inte bli samma sak utan dig. Men jag vill inte se det som ett farväl för gått.

Vi säger såhär; Vi sesnär det blir av vännen, glöm inte att du betyder och glöm inte vart dina vänner finns, för vi kommer sitta och vänta på dig, precis som jag lovade dig.



Så nu svarade äntligen Katja, så jag drar väl dit om en stund. Ska försöka smöra in mig hos pappa och tigga lite skjuts kanske. Hoppas han är på bra humör idag !

Trååk

Dagens låt:James Blunt- Brightest star
Dagens färg: regnbågen
Dagens person:A <3

Sitter nu och väntar på att Katja ska svara på smset jag skickade till henne. Det var meningen att jag skulle åka till Nyckelviken idag, men om hon inte svarar så blir det ju lite svårt. Dagen spenderade jag med A. Vi gick runt nere i sickla och tittade på kläder. Han drog hem vid tre och sen dess har jag suttit och kollat på tv. LÅNGTRÅKIGT ! Jag vill att det ska hända nåt nu, nu ,nu ! Jag tror att min dator har fått virus också. Något skumt har hänt i alla fall för internet ser skit konstigt ut... Och bloggen är inte normal heller. Aja, jag skriver antagligen lite senare , nu ska jag gå och dricka kaffe med mami :)

Grattis mamma !

Dagens låt : Coldplay- Speed of sound
Dagens färg : Svart 
Dagens person : Mami <3

Nu sitter jag här proppmätt framför datorn och väntar på Abbe. Jag och familjen var nere och åt på Korat i Sickla för att fira mammas födelsedag. Grattis mamma !
Abbe skulle ringa när han var på väg så det är det jag väntar på. Sen ska jag gå ner och möta honom vid bussen. Det kanske blir en liten promenad för att smällta all mat, men troligtvis inte.
Jag hittad eingen fest ikväll, eller rättare sagt, jag orkade inte kolla om det var något på G ikväll, så det blir bara en hemmakväll med A och någon film. Men det är ju också mysigt :)

Nu ringer A så jag ska väl börja röra på mig, ha en underbar fredag !


 A somnade på min mage, gullunge<3

Fresh new start

Välkommen till min nya blogg ! Eftersom det nu är 2009 (och 2008 inte var riktigt mitt bästa år) så tänkte jag starta om på nytt här i bloggen. Jag ska försöka vara duktig och uppdatera ofta, men vi får väl se hur det går med det.

Hejs svejs så länge, min bror tycker tydligen att jag ska hjälpa honom med nåt. Krävande männsika...


RSS 2.0