26082009

Imorgon bär det av på den stora vandringen! Ha de bra ni som kommer få va kvar i storstaden. Själv kommer jag sitta i skogen och äta minimorötter och bröd. Här kör vi på överlevnadstekniken. Bilder och berättelse om vandringen kommer på fredag när jag kommer hem.

Önska mig lycka till, jag lär behöva det!


25082009

Tjoho! Idag var det som vanligt. Vakna, stressa iväg till skolan och sen gå och fika. Det känns som att jag har kommit in i nån rutin ?
Nä men iaf, jag kom till skolan, hade filosofi föreläsning(blä) och sen kommunikations redovisning som gick skit bra! (wiho!) 
Efter skolan blev det som sagt fika med kajsa och Hanna. Träffade sen Abbe för att reda ut ett par saker, vilket vi gjorde! :) Vi gick sedan till Taco bar och käka middag, snackade och pluggade. Skit mysigt!

   
käk på Taco bar, med älsklingen, och en massa(!) plugg.

Imorrn har jag bara språk och sen slutar jag. Chill eller vadå !? Men jag måste iförsej packa inför vandringen och köpa en massa grejer... Men men, bättre än skolan!
Just nu sitter jag och lyssnar på The Fray- you found me och tittar på so you think you can dance. Ska nog snart gå och lägga mig så jag är pigg o glad imorrn! :D
Godnatt på er iaf, hade bäst!

24082009

Började dagen med några onödiga timmar i skolan där jag inte gjorde någonting. Varför tvingar dom dit oss för att säga: "Hej, ni har absolut ingenting idag. Men hitta på nåt att göra, för halv tre ska vi ha lekar! Ja, va kul va?" Asså skjut mig...
Drog iaf till wayne's med Hannabanana och käkade lunch o fika. Det va trevligt.



Cigg och fruktsmoothie, haha yummie!

Drog efter skolan till stan och träffade Mathi och Kajsa. Vi satte oss på café Moda en stund och tog det lugnt. Efter ett tag skulle Mathilda åka hem, så jag o Kajsa bestämde oss för att åka ut på djurgården ett tag.
Vi satte oss på en brygga och bara snackade skit.  Vi kom fram till att vi ska sluta röka! Fan va skönt... Den här gången ska det fan gå. Eller jaa, inte sluta. Men trappa ner väldigt mycket. Fyra om dagen till att börja med, sen får vi se hur det går.



Hihi, datorn fick självklart vara med.



Du får mig fan alltid glad, jag älskar dig<3

Nu sitter jag o lyssnar på Yiruma- River Flows In You från Twilight. Städade nyss lite i rummet och har packat ner mer grejer. Men det tar ju för fan aldrig slut! Jag har förfan sparat typ allt sen jag var liten.. Nostalgitripp typ. Men men, det mesta måste slängas. Ska försöka få bort allt innan helgen då min brorsas saker flyttar ner till Lund. Sen är det inte långt kvar förens jag får byta rum. Fan va skönt det ska bli!

Nä, nu ska jag nog sova snart. Puss på er alla. Hoppas er dag har varit fantastisk!

23082009

Nu är jag hemma igen. Sitter i sängen och bara tar det lugnt.. Jag borde egentligen sova, men det orkar jag inte. Jag borde städa, men det orkar jag inte heller. Jag borde packa, men det orkar jag fan inte göra. Åh, jag vill bara sova. Men som sagt, jag orkar inte sova.   

Idag va jag iaf i Nyckis. Gick ponnyridning och tjäna lite Cash, så det är skönt iaf! Annars kommer ju min lön på torsdag också. Men jag är fan helt pank just nu. Hjälpte också Katja med att bygga+riva lammhage. Jag tror jag kommer ha träningsvärk imorrn.

Och på Tisdag drar min brorsa ner till Lund. Fan, nu är det ju bara jag som kommmer va tvungen att stå ut med päronens tjat. Men men, det här kommer säkert bli bra!

Och imorrn är det ännu en skolvecka. Taggad? Njaa, vi får väl se vilket humör jag är på imorrn. Just nu? Inte så jätte taggad.

Och nån dag måste jag åka till Ikea. Och när fan ska jag ha tid med det då? Är det inte skola så är det jobb och är det inte jobb så är det läxor, inlämningsuppgifter, redovisningar osv. Tid att åka till Ikea kommer jag väl typ inte ha förens till jul.

På Torsdag bär det av mot skogen. Typ.. Då ska vi ut och campa med skolan. Först gå två mil, och sen campa. Med skolan... Nu kommer jag här och låter jäätte optimistisk, men hur kul kan det bli ? Fan tänk om det regnar och blir skit väder lixom.

Haha, fy fan. Märks det att jag inte är på världens bästa humör? Men vafan, det är bara mänskligt. Man kan inte va på topp hela tiden.

Nä, nu ska jag nog börja stänga ner min fina lilla dator och gå och lägga mig. Jag måste ju va pigg och glad imorrn!
Hare bäst!

                  

                        Saknar...

22092009

Tjohej! Nu sitter jag här med min lilla laptop i Nyckelviken! Har jag sagt att jag älskar den ? Hehe. Iallafall, igår var det ridlektioner med Majken, Alex och Emmi, en ny tjej som kanske skulle börja. Vi gick vanliga rundan(trist, jag vet). Efteråt så gick Jag, Katja, Bonnie och Lukas upp till OK macken där jag tog bussen för att åka in till stan.
Där träffade jag Kajsa och Hanna. Vi bestämde oss för att dra till Café 60 för en liten nostalgitripp ;)

                                                                      

Fanns inga bättre bilder då Hanna inte kan ta bra bilder, så dom här får duga.

Kajsa drog tidigt så jag och Hanna satt kvar själva. Vi drog nog nån gång vid ett då vi bestämde oss för att gå till T-centralen. På vägen träffade vi ett par trevliga norllänningar som va på besök från Luleå. Dom undrade vart man kunde hitta en bra krog här i Sthlm. Vi va nog lite fel människor att fråga efter en krog. Men men, dom va roliga och sluddrade nånting om renar och att jag va en lappflicka eftersom min släkt är från Gällivare. Sen bar det av hemåt.

Idag drog jag till Nyckelviken runt tre tiden. Kom hit, hjälpte till att fodra. Eller rättare sagt, jag gick med när Katja fodrade. När allt va klart gick vi ut på långpromenad med Alf, Bonnie och Lukas. Det blev en rejäl promenad när till stranden där de som ville fick bada. Sen fortsatte vi mot rosendalsravinen. Det blev en jävla massa bergsklättring. Fy fan vad man gled. Men men , vi lyckades ta oss uppåt och kom alla hem i behåll efter två timmars promenad! Snacka om att jag är trött nu. 

                                               


        

                                

Alf, Bonnie och Lukas på promenaden.

Juste! Som du kanske märker så kan jag lägga in bilder på datorn igen. Katja lärde mig hur man skulle göra igår! :D Haha.

Nä nu ska jag va social och käka lite. Jag skriver när jag orkar igen!

21082009

WIHOOO! Jag har köpt min mini laptop nu! Jag är så sjukt glad eftersom nu kan jag ta med mig min lilla dator överallt. Det behövs verkligen nu eftersom det enda vi gör i tvåan är att skriva, skriva, skriva...
 Men iaf, såhär ser den ut.



En liten compaq på ett kilo med 10,1 tums skärm. Shit, det låter som att jag snackar om mitt barn..

Iallafall, idag är jag ledig från skolan, men det betyder inte att jag är ledig från skolarbete. Jag och Marre ska dra ut på stan och spana efter ett intressant samtal som vi sen ska analysera och skriva tre sidor om. Tre sidor om ett samtal!
Men det blir säkert bra, om marre kan vakna någon gång...

Senare ska jag iväg till Nyckis eftersom lektionerna börjar för terminen igen! Sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Antingen stannar jag i nyckis eller så åker jag hem. Får se vad jag pallar med sen! :D

Men nu ska jag kolla runt lite mer på min nya dator, vi hörs senare!

12082009

Som vanligt är jag sämst på att uppdatera. Men det är så jävla tråkigt när jag inte kan lägga in bilder samtidigt! Det har ju hänt många roliga saker så jag vill ju ha bildbevis också. Men nej, självklart inte eftersom min mobil och min dator bara arbetar emot mig...

Men iaf, nu jobbar jag, som vanligt när jag brukar skriva! Min sista arbetsvecka, eller mina sista arbetsdagar menar jag. Jobbar bara från och med idag till på fredag. Sen på måndag börjar skolan, men det behöver vi ju inte tänka på nu...

Dom senaste veckorna har jag jobbat mest. Har varit med kompisar också och med Abbe. Förra veckan drog jag och Katja till mitt landställe med hundarna. Satans mycket mygg och fästingar va det! Fast det var väl ändå kul att va där. Vi virrade runt i skogarna och på alla vägar. Lång promenader blev det iaf.
Fan, jag ska lägga in bilder sen när mobilen vill.

Nu måste jag fortsätta jobba! Ha det bäst!

RSS 2.0