26072009

tjoho alla solstrålar!
Igår träffade jag Kajsa efter inlägget jag skrev. Vi åkte till stan och tittade runt i affärer, men inget roligt där. Så efter ett par timmar av att bara vandra runt kom vi fram till att vi skulle käka istället. Så vi åkte tillbaka till Sickla och käkade på Korat. Mums! Sen gick vi hem till Kajsa där Hisham satt och väntade. Vi satte oss på balkongen och snackade, till det var dags för både mig och Hisham att gå. Nu bar det av mot Gustavsberg. Skulle hem till Ali där Abbe och några kompisar va.
Väl där blev det en massa tjaffs fram och tillbaka som jag inte orkar skriva ner här. Vi sprang iaf ut från lägenheten och in igen säkert 20 gånger och vi somnade runt halv fem. Jobbig kväll.. Och jag som skulle ta det lugnt ? Mina planer blir aldrig riktigt som jag vill att dom ska bli.

Men men , nu är jag hemma iaf. Ska kanske träffa kajsa lite senare eller så ska jag tillbaka till Gustavsberg. Får se när jag skriver igen :D 


25072009

Nu är jag hemma igen. Är ledig fram till onsdag så nu ska jag bara ta det lugnt och inte överanstränga mig så mycket.
Av någon konstig anledning så verkar det som att jag och Katja verkligen försöker mörbulta oss själva. I Torsdags jobbade vi fram till klockan tre, för sen skulle vi till vetten för att ta bort Bonnies stygn. Efter det bar det av mot Älta för att vattna blommor och mata katt hos hennes föräldrar.
Då kom vi på den briljanta idéen att vi kunde åka hem till Majken för att grilla. Så vi vandrade hem till dom (som också bor i älta).
Där fick jag kolla på kattungarna. Helt jäkla underbara! Blev kär i lille Anton som han hette, som var den största och den tuffaste i gänget. Han somnade i min famn när jag höll på o gosa med honom. Just nu är de bara 6 veckor gamla, så jag har ytterligare 6 veckor på mig att övertala mamma och pappa. Lille Anton ska bli min! hihi.  Bilder lägger jag in lite senare när jag har fått min mobil att samarbeta med mig och datorn, just nu vill den verkligen inte.

Men iaf, vi käkade middag och drack vin och hade det trevligt. Vi satt på deras uteplats och vädret var bra hela kvällen. Runt elva, när vi egentligen borde ha åkt hem eftersom vi skulle jobba dagen efter, så kom spöregnet, åskan och blixtarna. Inte fan ville väl vi åka hem då, fulla och i ett jävla oväder. Så vi sov över i Älta och vi sen skjuts dagen efter av Lia till Nyckis. Hon och Majken hjälpte oss att fodra djuren och sen åkte dom hem.
Gissa om vi var helt döda på fredagen?

Jag åkte hem runt nio tiden på kvällen och Abbe kom hem till mig efter en liten stund. Vi tog det bara lugnt hemma, jag hade ingen ork alls att gå ut. Det blev till att sova tidigt igår eftersom jag bara hade sovit ca 4 timmar dagen innan.

Nu har Abbe dragit iväg till jobbet och jag sitter här vid datorn. Funderar på vad jag ska hitta på idag. Nåt kul blir det väl!
Ha en underbar lördag!

23072009

Japp, och idag lyckades jag faktiskt försova mig. Det är skumt, för jag gick ändå o la mig tidigare än jag brukar igår. Katja sa att det inte gick att få liv i mig. Hehe, oops.

Igår red vi på mimmi och Vasti(sch säg inte till nån). Varför lixom? Vi måste ju ha nån anledning att vilja döda oss själva såhär mycket. Men men, det gick väl bra iaf. Vi red runt i skogarna och kämpade med hästarna. Det enda man hörde praktiskt taget hela tiden var antingen: "Vasti nej!" eller "Mimmi vad håller du på med !?". Det var en väldigt fridfull ritt..
Vi blev halvt vettskrämda när vi träffade på en bil på bilvägen borta vid ravinen och att det kom en människa gående efter några sekunder gjorde inte saken bättre. Jag hoppade in bakom ett träd :D Klockan va ju ändå typ kvart över tio-halv elva på kvällen så nerverna var lite på spänn.

Och fortfarande har jag inte tagit några bilder alls på någonting. Eller några har jag på min mobil, men då behöver jag ju sladd och grejer. Det blir lite för jobbigt tycker jag. Jag får börja ta bilder och fixa med det när jag kommer hem istället !

Nu är telefontiden slut och jag ska gå in och käka frulle. Ha en underbar dag allihopa!

22072009

Okej, NU ska jag faktiskt börja uppdatera lite oftare. Jag är så jäkla dålig på det här.. Men men. Just nu sitter jag och har telefontid här i nyckis. Det blev en sen kväll igår vilket gjorde att jag nästan försov mig, men bara nästan! Jag kom upp i tid iallafall.
 
Jaa, vad har hänt annars då... Det va väl snart två månader sen jag skrev mitt förra inlägg och hela sommaren har ju tryp gått.  Jag har inte åkt utomlands i sommar. Har hållt mig till att jobba och att va med kompisar och kille här i sthlm. Enda undantaget var att jag för första gången följde med Kajsa ner till skåne för någon vecka sen. Det är helt sjukt att det har tagit såhär lång tid för mig att faktiskt åka ner dit, vi har snackat om det sen vi var typ 6 år...
 
I skåne va det underbart ! Jag är en sån människa som verkligen måste komma ifårn stan för att kunna åka tillbaka och kunna uppskatta sthlm igen. Och då var lilla byn( som jag inte minns namnet på) nere i skåne det perfekta stället. Inte för att vi tog det så lugnt som man ska göra när man är på landet... Jag var bara där från tisdag kväll till lördag morgon så vi var ju tvungna att ta vara på varje minut :D Vi gick på kiviks marknad, som är en enorm marknad nere på ett fält vid havet med tivoli, mat, kläder och en massa onödiga prylar. Där va det skit mysigt att gå, inte för attt jag köpte något förutom mat, men det var iallafall en folksamling och det hände saker överallt. Så många skåningar har jag nog aldrig sett på en och samma plats..

Onsdagen åkte vi till simrishamn. Där hände det inte så mycket. Det börjar spö regna så vi hoppade in i närmaste affär vilket blev dressman. Och där stod vi o väntade på att det skulle sluta regna. Sen vandrade vi runt lite i "stan" och gick o fika. Jag har inget minne av att det faktiskt hände något mer den dagen...

Torsdagen gick vi upp i ottan för vi skulle åka och rida på hallamölla gård. Det var ett litet gulligt ställe med ungefär 20 islandshästar. Det gick jätte bra att rida och själva upplägget av ritten var bra. Det va inte som alla andra tråkiga turridning ställena där man bara skrittar och töltar för att nybörjarna inte vågar på sig en galopp. Här frågade hon oss vilka som ville låta sin hästar springa av sig och alla som va lite mer erfarna vill ju självklart det. Hallamölla rekomenderar jag verkligen! :D
Efter ridningen åkte vi hem, duschade och sprang ut till bilen igen för nu skulle vi till Bo ohlsson(boan)! Boan är typ som öb, fast med bättre prylar och ett mycket större sortiment. Det va skit kul att gå omkring där.
Jag undrar om det inte var den dagen som vi åkte ner till haväng också.. Haväng va iallafall ett enormt naturreservat med gigantiska ängar där får, kor och hästar gick och betade tillsammans. Det fanns också en jätte fin lång strand där som var kusten, eftersom vi var nere vid havet. Dum som jag är har jag inte tagit några bilder alls från när jag var i skåne. Men allting var jätte fint därnere !

Fredag var det samma visa igen. Ridningen på morgonen, åka hem, duscha, sätta sig i bilen och sedan åka iväg. Den här gången bar det av mot en sko affär som låg mitt i ingenstans. Där köpte jag ett par skor som var rosa. Jag va lixom bara tvungen :D Sen åkte vi hem och blev bjudna på middag av kajsas moster.

Lördagen åkte jag hem som sagt, jag träffade Abbe och vi tog det lugnt hemma bara. Samma sak på söndagen och sen åkte jag hit. Nu framöver ska jag jobba typ varje vecka och jag ska jobba helger också.
Den här sommaren har gått så jäkla fort ! Det är lite trist att jag inte har hunnit med mer saker, men det jag har gjort har ändå varit roligt! Och kanske ska jag och Katja åka upp till landet med hundarna om några veckor, om allt går som planerat ;)

Oj shit, nu märkte jag att klockan va typ kvart över. Telefontiden är slut så jag måste ut och fortsätta jobba!

Hare bra, jag skriver snart igen.

RSS 2.0