A white christmas

God Jul!

Haha, är folk ens vakna såhär tidigt på jul? Kanske. Men det är jag iaf! För att göra en lång historia kort så skadades Katja= hon ska inte jobba. Så jag hoppade in och jobbade halvdag igår och ska jobba idag också.
Det va faktiskt riktgigt mysigt att gå upp imorse och bara pyssla med djuren. Hihi, riktig sådär idylliskt. Jätte mycket snö på marken, stora julgranen med alla sina lysen, mörkt ute, djuren står o tuggar.

Dock har jag jävligt ont i huvudet just nu, därav att jag sitter vid datorn. Fy på mig! Men jag kände att jag beövde ta det lite lugnt. Igår jobbade jag ju också som sagt, och då skulle allt hö och all halm in. Väldigt krävande arbete. Så jag har ont typ överallt. Jag somnade tio igår lixom, det händer inte ofta.

Runt fyra kommer pappa o hämtar mig, då ska jag fixa mig snabbt som satan och sen ska vi till kusinerna. Myspys.

Nä nu ska jag försöka lista ut vad jag ska hitta på. Nåt måste jag ju göra :D

Ha en trevlig jul nu!

well of course you did

Godmorgon! Haha, jag har lov och jag är redan uppe. Faktiskt gick jag upp prick klockan sex och är typ pigg? hur ofta händer det lixom. Sånt här händer bara när jag inte ska upp till skolan. När det gäller skolan kommer jag aldrig upp i tid. Vad händer idag då? Frösunda först, sen inte riktigt säker. Träffa Hanna och dom? Åka till nyckis? Jag vet inte. Imorrn ska ju granen kläs och allt. Jag har kommit fram till att att julen är så otroligt överskattad. Blä. Nä nu ska jag dra på mig kläderna och gå ut i kylan. Det är 13 minus grader ute !


"remember yesterday, don't forget tomorrow and live for today"
<3


Do not judge

"The solution is not in my absence of living, it’s in the part where I am alive."
<3


be right where you are

Just nu sitter jag och funderar. 

1. Ska jag åka till skolan?
2. Om jag inte gör det, vad ska jag göra då?
3. Om jag ska skita i casetiden och åka till IUPen?

jaja, vilka problem. Igår var jag iaf inte i skolan alls. Åkte till Forum med Hanna vi tio tiden och stannade där hela dag, typ. Med en paus hemma hos henne för att käk lunch. Haha, fy fan. snacka om att jag hade ont i ryggen igår! Senare på dagen kom Katja också dit så vi följde med när hon köpte kläder till skidresan. Vi var väl kvar till klockan va ungeför halv sju, sen åkte jag till sickla och mötte kajsa. Det blev middag på korat och sen hem i snöstormen. Fy fan vilket väder det va! Jag höll lixom på o flyga bakåt nä jag försökte gå. Och att jag bor på en kulle gör inte saken bättre.

Iaf, jag och Hanna spenderade ungefär två timmar på ett Café, kmr inte ihåg namnet just nu, i Forum. Där satt vi och försökte lista ut varifrån han som jobbade där kom ifrån.  Vilka problem att bara fråga egentligen. Men men, han fick en confidence boost åtminstone, eftersom vi satt och glodde på honom väldigt väldigt länge, måste ju han ha tagit det som att vi tyckte han såg väldigt väldigt bra ut. Vilket han inte gjorde. Dom på G-star däremot, ååååååh herre min skapare. Dom är snygga!

   
Snyggingar lixom ;)
<3


I'm gonna find a way

De va länge sen ;) Nu ska jag försöka börja skriva igen. Nu när man kan börja leva. Jag slutar på FREDAG! vilket betyder att jag praktiskt taget redan har jullov nu, eftersom vi gör nada i skolan. Skulle egentligen inte ens behöva gå dit idag. Men det är skönt at komma hemifrån ett tag också. Börjar tröttna på att va hemma så mycket.

Får väl se vad denna dag har att bjuda på. Ska försöka hålla utkick på min mail så mycket som möjligt. Varför skriver jag om senare när allt är säkert ;) Senare tror jag att det blir till att träna. Simma tror jag. Annars blir det kickboxning, nu fan måste jag komma igång!

Men men, nu ska jag fixa mig. Ha en bra dag!


<3


I feel like flying

tjoho, nu är jag hemma en snabbis. Ska strax åka iväg till Nyckis. Igår va mysigt! vi satt och snacka ut om saker och ting, så det va ju bra. Samtidigt gjorde vi också det här:

Hanna försökte         Kajsa hjälpte                 Och jag flög  
fixa vattenpipan           till.                              runt på berget!
      

Haha, väldigt misslyckat! Men men, inte blev vi ledsna för det.
Somnade typ vi fem imorse, och vaknade vi elva typ. Har bara legat och degat hela dagen. Har fsan inte orkat röra på mig. Haha, så kan de gå!
Nä nu ska jag börja röra mig. Ha en bra lördag!


Bounce

Jag är fortfarande vaken, fortfarande hos kajsa och skit trött. Ska man orka gå hem sen lixom? Blä. Herregud, och jag sa till mina föräldrar att jag skulle komma hem runt tolv. Fast dom ligger väl iförsej och sover nu. Nä nu ska fan sova här istället. Det blev alldeles för sent! Fatta att gå hem nu, mörkt, och läskigt.



Nä nu tar vi några grymma dansare såhär på morgonkvisten. Jag vill också kunna!

so pretty, so smart

Godmorgon! är helt nyvaken, med sminket från igår och håret helt på sne. Och det skönaste är att jag orkar inte bry mig, så alldeles strax ska jag vandra iväg mot skolan. Vet inte om jag åker hem idag eller om jag stannar i nyckis hela helgen igen. Det va ju så jävla skönt! Och som typ 20 pers har påpekat nu, så är jag ju lite för stressad för mitt eget bästa.

Idag är det inlämning som gäller, nästa vecka redovisningar och inlämning av svenska+redovisning av svenska, engelska nationella muntliga, matte nationella del 1. pff... andas. Inte konstigt att jag får stressymptom!?

Men
nu är det bara två veckor kvar. Sen är det jullov! Fy fan va skönt det ska bli. Sen är det inte långt kvar till hela våren har gått och då har jag redan gått två år på gymnasiet. Då ska jag börja mitt tredje och sista år, och sen måste jag börja tänka på om  jag ska plugga vidare eller om jag ska börja jobba direkt. Stressen tar aldrig slut! Haha

Nä nu ska jag dra på mig andra kläder och masa iväg till skolan. Hare!

Tänk va lätt allt var när man va sådär liten. Inga bekymmer.
     


what's to come is still unsure

Carpe Diem

O mistress mine, where are you roaming?
O stay and hear! your true-love's coming
That can sing both high and low;
Trip no further, pretty sweeting,
Journey's end in lovers' meeting
Every wise man's son doth know.

What is love? 'tis not hereafter;
Present mirth hath present laughter;
What's to come is still unsure:
In delay there lies no plenty,--
Then come kiss me, Sweet and twenty,
Youth's a stuff will not endure.

William shakespeare


No sound but the wind

Det verkar som att vinter är på väg på riktigt nu. Det är ju nästan snö ute! vitt är det iaf. nu måste jag göra mig iordning! ha en bra dag.


You turned up the heat

sitter och pluggar farnska. Känner mig faktiskt duktig! wiho. Har varit hemma ett tag nu eftersom min kära mor gav mig husarrest idag. Men jag ska nog försöka smita ut en liten stund sen. Lite frisk luft måste man ju få ta?
Dock har jag fortfarande ont. Inte lika mycket, men fortfarande. Men mne, det går nog över! Tillbaka till pluggandet.


call on all your girls, and don't forget the boys

It's a beautiful day


Hihi, tycker det är fint när det är frost och solen lyser på. Allting liksom skimrar. Sånt här väder gör mig glad! Så blåser det inte heller. Perfect.

Har fortfarande lika jävla ont, men det är lika bra att gå till skolan ändå. Ringde precis mamma. Hon gav mig lov att gå till skolan och sen komma direkt hem. "Inget rännande på stan etc. etc. ..." Tack, snällt av dig mamma!

Har missat franskaprovet, men det får jag göra imorrn istället! Bara få allt överstökat, annars blir jag helt stressad.

Men, även fast jag har ont som satan, är stört stressad över skolan och har ångest över att jag verkligen inte kan plugga så är jag på bra humör! Har alltså vaknat på rätt sida idag.

Nu drar jag, ha en underbar dag!


but i'll be true to you

Jag har grovt ont i min bröstkorg. Det är nästan som om ett revben har gått av och nu sticker in genom min lunga. Varenda gång jag försöker ta ett djupt andetag känns det som att revbenet bara letar sig längre och längre in. Fyfan vad det gör ont. Vad gör man åt det liksom?


RSS 2.0