just another perfect day

De senaste dagarna har varit helt underbara. Ingen kan ju jämföras med studentdagen! Gud va många tårar det blev, mycket skratt, minnen och glädje. Blir tårögd bara av att tänka på det nu. Det var så underbart, vill bara göra om det igen typ imorgon! Mer bilder kommer när Jessica lägger upp på face. Kom igen nu Jessie!!! haha. Vi tog så underbart härliga bilder på natten/morgon! Bästa dagen.


<3

Nu sitter jag på jobbet och har telefontid. Det är ganska segt faktiskt. Ingen har ringt än och det händer ingenting på facebook. Så därför skriver jag här typ, haha. Men snart ska jag upp på ängen o jobba med höskörden. Åh va ont jag kommer ha i kroppen sen! Jag är ju så jäkla otränad, fy fan haha.


Daylight come and we don't want to go home

Nu har jag tagit en kort break i allt som ska fixas till imorgon. Har ont i huvudet för att jag stressat så mycket och är trött som en åsna för jag gick upp tidigt imorse. Har hällt i mig kaffe och ska snart börja städa i mitt rum. Oskar kommer hem ikväll så måste ställa tillbaka hans säng så han kan sova nånstans, hehe.
Allt är helt oorganiserat just nu!!
Samtidigt så är jag så nervös, taggad och förväntansfull att jag nästan spyr. Sitter typ o skakar.
Haha kan ju va för mycket kaffe också ...
Nä, vill inte ens tänka på allt jag måste göra när jag är färdig med rummet.
Säger tack och hej för mig nu!

Imorgon gäller det !!! <3


Aldrig kommer allt tillbaka


RSS 2.0