Ge mig allt du har



Och på håll såg jag ljusen dö i dimman.
Och du lärde mig att fullständigt försvinna.
I den döda vinkeln ser jag allt du gör.


a million dollar bill

Godmorgon! jag vaknade för typ en timme sen och nu sitter jag med hanna på café string och äter frukost buffé, mums mums. Vi ska planera inför Malta och fixa och trixa med det sista. Vi väntar på Mathilda nu.

   

<3


Damn you're a sexy bitch


"Damn your a sexy bitch" ;)

Idag var det fotosession i skolan. Varför berättar jag senare när jag kan!
Crazy bilder blev det iaf. skit kul!

Plugg,plugg och plugg är det hela dagen lång. Jag kommer tuppa av snart.
bläää.

Och för er som har försökt smsa mig idag, jag kan typ inte svara, för gissa vad? COMVIQ HELVETET CPAR SIG!

Nej nu ska jag rycka upp mig för fan.


I'll fly with you

Håller på o testar runt lite. Därför ser bloggen konstig ut. Ska hitta ny stilmall, wiiie.

it's not just today, but yesterday and tomorrow

Hur vet man att ett beslut man har tagit är rätt ?
Hur kan man veta att de val som man har gjort kommer leda en till något bättre, snarare än något sämre. Man ser ju självklart alltid fördelar och nackdelar i situationer, frågor och när man ska ta ställning till något. Man måste alltid väga det negativa mot det positiva. Varför är det då så, att man i de flesta fall kommer fram till att nackdelarna väger över och därför väljer man också därefter ? Är det av rädsla, eller smarthet? Och varför är det så att i vissa, väldigt speciella fall, skiter man i allt och bara lyssnar till sitt hjärta, även fast man ser konsekvenserna framför sig?

Jag undrar hur många som helt ärligt kan säga: " Jag lever varje dag till fullo och som om den vore den sista."
Om det nu skulle vara så, skulle man då inte vara tvungen att ta risker varje dag? Skulle man då inte vara tvungen att tysta ned den där rösten i ens huvud som säger att något är fel, som säger att nackdelarna väger över och att konsekvenserna redan finns framför en?

De flesta tänker förnuftigt, realistiskt. Vilket är väldigt efterfrågat och attraktivt. Men kan man då vara något annat än pessimist? En pessimist ser fel i allt. Är det attraktivt? Ska man inte alltid försöka vara optimistisk?  
 Förnuft, realism och optimism går inte hand i hand. 

Så hur gör man då, för att kunna leva för dagen, inte göra ngåot dumt, vara förnuftig och realistisk, och ändå lyckas vara en optimist? 


Malta '10

Godmorgon!

Idag bär det först av till skolan för två-tre lektioner och sedan ska jag på cino4. Jag förstår inte att jag, som ändå har bott i sthlm hela mitt liv, aldrig har varit på cino4? Det ska ju tydligen vara hur coolt som helst, stolar som rör sig, dofter, vindpustar ... Jag måste tamejfan bli mer kulturell equals mer allmänbildad equals smartare. 

Och nu är det nästan nästan bestämt, vi har kollat flyg, vi har kollat hotell så i sommar blir det Malta i en vecka med flickorna! Nu ska alla bara få ur tumme ur röven och skaffa fram pengar och prata med sina päron så att vi kan boka och det blir helt och hållet säkert att vi ska åka.
Asså fatta vad härligt! sju dagar av värme, sol och bad. Can't wait.



<3


they try to teach me how to dance

Första skoldagen idag. Fy fan vad jag inte har sett frm emot denna dag, men så läste jag på en kär väns blogg nyss där hon hade skrivit något som faktiskt inte hade slagit mig än. Det är början av ett nytt år, vilket betyder att vi är på väg mot slutet av vinterna och början på ljusare tider. Vilket betyder att man har massor att se fram emot. Fatta, det kommer bara bli varmare och varmare, ljusare och ljusare.  fan va härligt!

Nu ska jag fixa mig. Ha en bra första skoldag!

ten million fireflies



Keep peace with your soul
With all its sham, drudgery and broken dreams,
it is still a beautiful world.
Be careful,
Strive to be happy.




So far away from where you are

So far away from where you are
I'm standing underneath the stars
And I wish you were here


2009

Nyår 2009

   

<3


Baby we can run away

Herregud... Jag läste precis på kusinvitamins blogg att det sägs att så som tolvslaget är på nyårsafton, så kommer också hela året bli. HAHAHA! Snacka om att mitt år kommer bli ganska intressant isåntfall.

I vanliga fall skulle jag dra hela historien om vad som hände och blablabla. Men jag är för trött. Och pallar inte skriva om jag inte kan lägga in bilder också.
2009 var väl inte världens bästa år, mycket mörka tider, men då och då ljusnade det för ett tag. Man får väl bara hoppas att 2010 blir lite ljusare.

Just nu är jag på jobbet :) Har telefontid som antagligen har slutat. Fy fan va jag är trött.
Klockan 10 över 4 (prick!) kommer mami och hämtar mig, då ska vi dra och äta på en thairestaurang i stan. Gottgott!
Sen ska jag fan bara ta det lugnt hela veckan! Skolan börjar ju snart, jag vet, it sucks. Därför måste man samla ihop krafterna ordentligt igen.

Nu ska jag fortsätta jobba,  byebye :D

RSS 2.0