tjohej!

Haha, jaa jag vet att jag är sämst på att uppdatera! Men den här sista veckan har jag faktiskt haft en anledning att vara så dålig. Började min första arbetsdag på Nyckis i måndags och jag kan jag bara säga såhär mycket : Jag har oooont. Överallt! Det är inte dirket som att det första man tänker på efter man har slutat jobba är att man ska skriva på bloggen. Men men, nu skriver jag iaf! :D Har varit hemma och tagit det lugnt sen i fredags. Har såklart träffat Abbe, och kajsa och Hanna. Men det har varit en lugn helg. Inget röj på stan här inte,
Idag ska jag dra mig ut mot Nyckis igen. Studsboll skulle komma och rida och jag o Katja tänkte köra Alf och motionera Mimmi. Imorrn skulle det bli fint väder så då kanske vi börjar med att ta in höet... ?
Jag vet inte, men det är lika bra att vara så tillgänglig som möjligt nu när det ska bli toppenväder hela veckan.

Och nu har pappa börjat tjata på mig om att jag måste gå till Atlas och göra färdigt jobbet där. Jag är inte dum? Jag vet vad jag har att göra, och saken blir inte bättre av att han stressar mig ännu mer. Suck... Ibland förstår inte föräldrar särskillt mycket.

Men nu ska jag nog städa lite här hemma innan mamma får flipp på mig. Vi hörs! :D


RSS 2.0