bilder

 
Lite bilder från skolan ;) nu är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske drar till stan, men vi får se...

             

Inget o göra

Nu sitter jag här i skolan, gjorde mattediagnosen för ett tag sen och jag tror det gick bra! Har skrivit färdigt människovärdet nu också, skönt att bli av med allt! Nyss satt jag och flickorna ute bakom vår matsal i solen och njöt. Vi har ju finaste utsikten i stan här på Vittra södermalm! Humöret borde vara på topp, men det är ett fel bara.. Jag måste lösa det här. Jag vill inte bråka.. Men men, jag får ringa sen när det inte är skola.

Nu ska jag vänta i typ en timme på att morgonsamlingen ska börja, blä. Men iförsej så har jag ju gott om tid att skriva färdigt svenskan nu så det kanske jag kan försöka göra. Ska i alla fall försöka göra något vettigt :)
Ha en fortsatt underbar dag!

solen skiner

hej hej! Idag är jag på lite bättre humör i alla fall ! Kanske beror på att solen skiner utanför mitt fönster och all snö är borta, vem vet ? Idag är det matte diagnos som gäller och sen ska jag skriva färdigt en massa skriftliga uppgifter som jag har till typ idag.. Som alltid ute i sista minuten :D efter det vet jag inte riktigt vad som händer, jag får se vad jag hittar på. Men ha en underbar dag!

Jag saknar dig ...

Låt mig va?

Usch, äckliga dag.. Vaknar av att mamma står och glor på mig och skriker, inte bästa sättet kanske. Och när jag kommer till skolan ska min AP och Emma  "ta ett allvarligt snack med mig". Joo men jag är nån liten socialfalls snorunge. Dom får det att låta som det i alla fall ... Och nu kommer pappa in och skriker. Låt mig va ? Snälla bara va tysta och låt mig va. Men nej, vi förstör Idas dag lite mer... Skit samma, nu ska jag fixa mig. Ha en jävla bra dag.

tre träningar kvar!

Idag då.. Jag sov ju hemma hos Abbe igår. Vi vaknade faktiskt riktgit tidigt imorse, klockan åtta! Alltså klockan nio om man ska gå efter sommartiden nu. Därfirån åkte jag direkt till Nyckis där det inte var så fullt ös som det brukar. Det var alltså inte mycket barn som ville rida. Men men, så är det ibland. Åkte därefter till träningen där de berättad vilka som skulle få dansa mixto. Alltså koreografin där både tjejer och killar dansar. Jag har en plats i koreografin, jippie! Men nu gäller det ju att träna hårt. Som sagt, vi ska komma etta, inget annat får finnas i våra tankar.
Men, nästa vecka är det påsklov, vilket betyder att nästa vecka är tävlingen. Det är nervöst kan jag ju bara tala om! Nu är det tre träningar kvar.. TRE! Men jag är faktiskt mer stressad över att jag inte har varken färgat håret än eller färgat mina flätor.. Någon som kan hjälpa mig!? Jag vet inte hur jag ska göra.. Men jag har ca 1 och 1 halv vecka på mig att komma på hur jag ska göra. Om någon har förslag kan den gärna få säga det till mig. Färga flätor eller färga håret, det är frågan ?

fredag & lördag

hejsan hoppsan! I fredags blev det inget köp av klänning, men jag träffade Abbe, Kajsa, Hesham, Akil, hans tjej och hennes kompis. Vi gick och fika på waynes vid t-cen. Det var skoj! Efter det larvade vi runt i stan bara till vi blev hungrig och drog till stället med den godaste kebaben i stan, Folkets kebab! Vi käkade och sen åkte vi hem. Abbe följde med mig och vi kollade på film

                                          

    Och igår var en stressig dag. Jag vaknade tidigt för att jag och Abbe skulle ut och köpa en klänning till min bror Oskars studentmiddag. Vi spenderade ca tre timmar nere i affärerna till jag till slut köpte en från Gina Tricot. Kanske inte bästa klänningen till en finmiddag, men det var i alla fall någonting . Efter det drog jag hem och fixade mig och sen bar det iväg till ett 50års firande av en vän till familjen där det var medelhavs buffé. Direkt därifrån åkte vi till Café Umbra vid slussen där studentmiddagen var. Jag åt alltså middag två gånger igår, gissa om jag var proppmätt? Sedan bar det av hem till Abbe för min del.

                                         

                                                                               

Åh!

Jag blev så arg ! Min ansvarspedagog skickade ett mail till min mamma idag om att jag kommer väldigt mycket försent varje dag. För det första är det ju bara skit snack, ja jag kommer kanske sent ibland. Då handlar det om högst tio minuter för att bussen har stått i kö eller liknande, jätte mycket varje dag va ? För det andra fattar jag inte varför inte min AP kan ta det med mig först isåntfall, och sen skriva ett mail till min mamma. Jag gillar inte när saker görs bakom min rygg..

Tur var i alla fall att jag åkte till Nyckis för lektionen, Isabell va skit duktig idag och gjorde verkligen framsteg! Det va så häftigt att se. Helt förstummad blev jag ;) Och det var skönt att få va i stallet en stund och bara koppla av.
Men jag var tvungen att skynda därifrån eftersom jag måste köpa en klänning till imorrn... Herregud, varför ska jag alltid va ute i sista minuten med allt ? Inte så lyckat kanske. Så nu ska jag dra ner till sickla och hitta nån fin klänning för ett rimligt pris, någon som vill önska mig lycka till !? Efter det ska jag träffa Abbe, Kajsa och Hesham tror jag, får väl se vad vi hittar på i detta vinterland som plötsligt bestämde sig för att komma och invadera vår fina vår.
Men jag skriver nog lite senare!

                                                              Lille Alfons som är så söt!
                                     

my mood

                                 

   
    
                                                                            Happy, happy, happy!
                               

as usual

Jaa, som vanligt hade jag fel. Vi hade inte alls redovisningar idag utan vi hade prov på andravärldskriget, dock bara G-munta så det var inte så farligt. Men när jag fick reda på det blev det panik. Pluggade hela morgonen till jag hade provet, men det gick bra i alla fall ! Och det var som vanligt en onödig dag i skolan. Efter provet hade jag...ingenting. Men jag bestämde mig för att följa med på Marres och Hannas spanskalektion, steg 1. Alltså, väldigt lätt spanska. Det var ju givande, not.
Sen drog i alla fall jag och Hanna och satte oss på kajen vid slussen och tog det lugnt, träffade senare Ahmed. Nyss träffade jag och han Kajsa och vi satt och pratade läänge om ja, killar faktiskt.. Alla tycks lyckasfå problem med dom på något sätt. Men men, that's life. Nu ska jag sätta mig framför Tvn med min godispåse, mums!


Godmorgon!

Godmorgon! Jag vaknade nyss och ska snart börja rulla iväg till skolan. Idag har vi redovisningar på filmerna vi gjorde om männskliga rättigheter, som för övrigt min grupp inte ens har gjort klart. Men men, det får väl bli som det blir. Sen ska jag väl dra in till stan eller något. Vi får se vad som händer idag :)

onsdag

tjena tjena. Som sagt vaknade jag vid halv två idag och sprang iväg till skolan där jag bara hade engelska. Vi fick sluta lite tidigare, så jag hann Träffa Abbe och en kompis innan dansen. Vi tog djurgårdsfärjan till djurgården, och sedan tillbaka igen för att träffa Hesham och Kajsa. Jag skulle egentligen ha åkt hem innan träningen för att försöka hitta ett par klackskor, men det orkade jag inte göra . På träningen gick det bra ! och nu är det typ bara 4 träningar kvar, jag kommer garanterat svimma på tävlingen ...
Här nere är i alla fall lite bilder från idag. Och förlåtar pojkar men jag var bara tvungen att ta med den där bilden. Ni vet vilken jag menar ;)

                                                    
                                              
                                                                       

Tittut!

Tittut! Jag har försovit mig grovt mycket.. Fattar inte hur jag lyckas vakna halv två på en vardag ? Nu ska jag springa iväg till skolan så att jag i alla fall hinner vara med på engelskalektionen, annar blir det bara skit från Linn.
 Jag skriver lite senare, tjingeling!


Nostalgi!

Jag vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig i sängen, men jag fastnade vid datorn och hittade den här låten.
Åh, nostalgi är det enda jag kan säga. Ammarnäs 2008, så långtråkigt, men underbart! Tjejer, jag tror nog det är ett av dom bästa minnena jag har med er, och den här låten... Det bara skriker sportlovet 2008 om den.

Mafu Crew- Y ahora lloras por mi
http://www.youtube.com/watch?v=rp2DWrJkyLs

                                    

                                                                     

kläder, kläder

Jaa, som sagt. Idag hände det inte så mycket i skolan. Kom dit vid halv nio, typ. Hade Matte och sen drog jag iväg till Sickla för att kolla i affärer (eftersom det som sagt aldrig händer något i min skola). Köpte en tröja och ett par jeans från Vero Moda för 380 spänn. Mycket, mycket billigt. Det gillar vi! :D Fast nu är iförsej nästan alla mina pengar slut. Tur att man får lön imorrn igen då! Träffade Kajsa en sväng och sen åkte jag tillbaka till skolan för min föreläsning. Efter det drog jag, Marre och Natta till Monki och kolla runt, eftersom jag skulle vänta på att Abbe skulle komma till slussen.
Var med honom några timmar och sen åkte jag till kusinen. GRATTIS ANNA! svängde därefter förbi Skarpnäck en snabbis för att lämna tillbaka Ahmeds jacka. Sötnosen lånade den till mig för att jag frös, sen fick han åka hem utan jacka. Stackarn, kände mig taskig där asså.. Gentleman eller ? <3 Och nu är jag hemma och tar det lugnt. Imorgon börjar klockan ett, så jag behöver inte gå upp i ottan i alla fall. Nyinköpet från Vero Moda är här nedan.

                                                                                                 
     
                                                    Nathalie är lite kameraskygg på Monki


Men nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och kolla på tv, Natti Natti!

Min nya...

Min nya älskling! Köpte jackan i fredags från Vero Moda och är sjukt nöjd. Inte så dyr heller, typ 900 spänn. Fast iförsej är det kanske lite för tidigt att börja använda den nu eftersom vinterna har bestämt sig för att återvända och tortera oss människor lite, lite till. Det blåser inte igenom jackan dock, men det blir ruskigt kallt i alla fall.



P.s. Hjärtat, jag skoja bara. Du är alltid den enda älsklingen i mitt liv<3 :) Jackan kommer på andra plats.

Gissa vad jag gör ?

Gissa vad jag gör ? haha som vanligt ingenting, nu måste jag vänta till tio över ett innan jag börjar filosofi föreläsningen. Usch. Men Emma blev en lite bättre människa i mina ögon idag i alla fall! Hon gav mig starkt VG på både seminariet och inlämningsuppgiften i filosofi. Idag är hon snäll ! ;) Ska senare ikväll dra iväg till lillkusinen och fira henne. Lilla plutten blir 12 år idag, stor flicka! Men för mig är hon fortfarande typ 6 år.
Och idag är det 24 mars, vilket betyder att det bara är 17 dagar kvar till Sayatävlingen! Nerverna börjar krypa fram nu asså.. Men vinst kommer det bli igen!


i skolan

Jaa, nu är jag här i skolan igen då. Som´vanligt inget att göra just nu. Hade nyss svenska redovisning och det gick fan bra, även fast jag läste boken i nian! snart har jag matte med Gun. Blää för henne. Sen ska jag träffa ahmed. Det blir väl inte till att vandra i stan idag. Äckel väder! Men kanske gå och kolla på lite kläder i alla fall ;)

Och jag gick o la mig i tid igår, vaknade i tid idag, kom i tid till skolan, fan va lyckat! Och jag sov inte hemma igår. IN YOUR FACES MAMMA OCH PAPPA!

Men nu ska jag dra iväg till matten, ha det bra.

Fiskis,dag2

Tjolahopp! Kom precis hit till fiskis.Var hemma tidigare och duschade och hämtade kläder och innan dess vandrade jag runt i sickla i några timmar med hanna, Karar och Abbe. Nu ska jag diska lite, sen fixa mig och dra iväg och fika lite med hanna. Blir nog inte värsta utekvällen eftersom jag ska upp imorgon vid ca 9.00 för att skynda iväg till nyckis.
Som jag har sagt, jag är sämst på att komma upp på morgonen. Marie, du får skicka Isak på mig om jag ej vaknar!


Godmorgon fiskis

Hejsan ! Det blev lite för stressigt för mig igår så jag hann inte skriva . Jag rullade iaf iväg till Fiskis eftersom jag är lägenhets- och katt vakt fram tills på måndag. Världens sötaste katter måste jag bara tillägga! Jag åkte iaf ut hit vi sex tiden med Abbe. Vi kollade på film och så :) Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl fixa frukost tror jag.

nya sickla gallerian

Godmorgon underbara srockholm ! Jaa, som vanligt blir jag på toppen humör när jag kollar ut genom fönstret och det är solsken. Om snön kommer tillbaka nu så kommer jag inte vilja vara med längre.. Men i alla fall, Snart ska jag dra iväg till skolan, sen ska jag dra med hanna och testa Nackas Gojo nånting.. Det är ett gym i alla fall med boxning och yoga som lät skoj här i Nacka! Efter det ska man väl checka in nya gallerian som öppnar ikväll.. Någon mer än jag som ska dit ?

tjohejsan ! (skrivet 18/3)

tjohejsan ! kom precis hem, fy vad skönt! Efter skolan idag träffade jag Abbe, Hanna, Amanda, Akil och en till snubbe som jag inte vet vad han heter. Det blev en kort gruppträff för sen drog alla hem förutom jag och Abbe :) Köpte en söt tröja på Gina Tricot i alla fall och sen satt vi i solen och njöt. Så jävla skönt! Sen bestämde vi oss för att promenera längst kajen vid slottet. Skit mysigt.

Drog till träningen sen där jag typ dog.. Hur kan man träna non-stop i tre och enhalv timme ? Jag fattar inte hur vi orkar.. Men det var kul i alla fall ! Efter det drog jag hem till Katja och vi satt och snackade ett tag o sen drog vi iväg till tåget.
Och nu är jag alltså hemma, pratar i telefon med Abbe just nu som börjar bli lite irriterad på att jag sitter och skriver :D så nu ska jag nog sluta skriva, skriver mer imorgon !

osmidiga ida

Godmorgon! shit , jag är så osmidig... Jag började inte alls ett idag, utan jag skulle ha varit i skolan nio för att jobba med ett grupparbete, och självklart försover jag mig. Bra Ida ! men men, jag får väl gottgöra dom andra i gruppen på något sätt. Men jag är på bra humör ! Det är sol ute och snön har typ försvunnit, det är inge slask iaf. Skönt ! Nu kan jag använda mina nya vita skor utan att jag behöver oroa mig över att dom ska bli helt förstörda.  
Nu ska jag iallafall fixa mig och rusha iväg till skolan så att jag inte kommer försent till idrotten.
Skriver antagligen när jag har kommit till skolan ;)

vanlig kväll

hejsan hejsan ! sitter nu och lyssnar på you'll be in my heart- usher. Kanske lite corny, men jag tycker den är så söt ! Kom hem från abbe för ungefär en timme sen och kom precis ut ur duschen. Imorgon börjar jag klockan ett, wohoo! och sen slutar jag fyra. Har bara idrott och engelska, som iförsej är två av dom jobbigaste ämnena på vittra södermalm. Men vem bryr sig, jag har bara tre timmars skola imorrn ! :D

Snart ska jag ringa till abbe och prata med honom. Kanske tar en kopp té också. Det är ju lite kyligt fortfarande, även fast våren har börjat komma ...


våren är här

Jag vet att jag tjatar om det här, men jag blir så glad !

våren har kommit !

blää

Jahapp, nu sitter jag här i skolan med ingenting att göra, igen ... Nödvändigt att man ska gå till skolan för att ha en liten matte lektion och sen måste man vänta tills klockan ett innan man börjar. Jaa, vad ska jag göra nu då? Nu kom Rasmus, han kanske kan roa mig :)

nedräkning

Juste ja, jag måste bara få tilläga.
Idag är det:
3 veckor och 3 dagar kvar till saya tävlingen.
Det är:
3 veckor och 2 dagar till min födelsedag.
Och det är:
82 hela dagar kvar till sommarlovet.

Nedräkningen kan börja !

Mörkt vs. Ljust



                                             Mörkt    vs.    Ljust  

Vad tycks ? ska jag ha mörkt, eller ljust hår ?


vart tog dom vägen ?

Åh va jag blir arg på mig själv ! Jag jobbade i fredags, fick då 300 spänn. Jag jobbade igår, fick då 600 spänn. Alltså totalt 900 svenska kronor. Och hur mycket tror ni att lilla Ida har kvar ? Ungefär, INGENTING. Vad gör jag med alla pengar egentligen ? Cigg, ja jag vet, det kostar en massa. Men hallå? Det är inte som att jag har köpt 18 paket cigg på två dagar..Nej, nu får det räcka. Jag får min lön om tio dagar, och innan det så kommer jag ha jobbat med ponnyridningen igen. Alltså kommer jag ha 1200 nästa vecka, och dom ska jag fan hushålla med !

skön dag

Skön dag idag ! Åh, jag blir på så bra humör när solen glimtar fram mellan molnen för bara några sekunder. Nu är våren på väg, och det är bara 82 dagar kvar till sommarlovet mina damer och herrar ! :D

Jag drog till skolan imorse där jag hade två föreläsningar, har egentligen lektion nu, men vem pallar ... Efter föreläsningarna drog jag, Marre och Natta och satte oss på kajen vid slussen. Där satt vi i några timmar och snacka och rökte. Trevligt trevligt :) O nu är jag hemma och tar det lugnt bara. Ska träffa älsklingen lite senare när han har slutat.
Men nu ska jag försöka göra nåt vettigt.

våren kommer

Kommer ni ihåg tjejer ?<3 åh, spring feelings !

     

uppe med tuppen

Godmorgon ! det 'är helt sjukt konstigt att jag vaknar i tid för en gångs skull, även fast jag inte kunde somna igår så jag va uppe halva natten... Vaknade typ halv nio, och har sen dess suttit och kollat på videor från när jag och oskar var små. tänk när man va så liten att man knappt kunde gå eller prata. Vad oskyldiga man var då..

jag, knappt ett år gammal


Nu ska jag börja göra mig redo för att åka till Nyckelviken och efter det måste jag stressa iväg till träningen. Jag kan inte ens tänka mig hur stressigt det skulle bli om pappa inte kunde komma o hämta mig varje söndag. Pappa är värd en guldstjärna för hur mycket han hämtar och lämnar hela tiden ! :) Jag skriver antagligen lite senare igen.

Ska man ta åt sig ?

Ibland undrar jag vad grejen är ... Är det jag ? Eller ligger kanske problemet hos dig ? Antagligen är det väl jag som måste ändra på mig. Som vanligt. Jag måste anpassa mig. Fan att det ska strula hela tiden. Fan att inget kan gå som det ska. Fan ...


Dumpa henne

jag vet inte, men det kanske är tydligt vad som har hänt ...

Dumpa honom

Va precis på bio med Abbe , skit mysigt var det :) vi såg på "Dumpa honom", helt okej film. Kanske inte direkt någon killfilm, men abbe sa att vi kunde se den för min skull. Gullunge <3 Nu ska vi nog sova. Natti natti

3 månader<3

Grattis älsklingen på tre månaders dagen ! <3

Ja, idag fyller jag och Abbe tre månader. Vi ska träffa och hitta på nåt kul, gå på bio blir det nog :)
Jag har ridlektion idag också, så jag ska till gården runt två tiden, om jag verkligen har slutat då ... Jag få se lite hur det blir senare.
Och det är sol ute idag! Lite roligare väder än det brukar va i alla fall, även fast hela himlen är typ askgrå. Våren är nog på väg nu ...!

Underbara morgon!

Idag är jag verkligen på super bra humör ! Allting gick skit bra igår på träningen och det känns verkligen som att nu gäller det lixom, nu är alla taggade. Folk sa också att vi tjejer var jätte duktiga igår, och det känns bra ! Som jag alltid har sagt, jag lär mig bättre och får mer motivation om jag får uppåt knuffar hela tiden, och inte bara kritik. Men fan va bra det kändes igår !

Första tinku uppträdandet, Norrköping 2008


Jag funderar på att färga mitt hår mörkt igen.. Alla säger att jag skulle passa i det, men jag vet inte. Jag är osäker. Det skulle iförsej vara skönt att bara färga håret svart, eftersom jag måste färga mina flätor ljusbruna annars. Jag ska nog fundera lite mer på det där.
Nu ska jag börja rulla iväg mot skolan, eller snart i alla fall. Ha en underbar dag !


Godmorgon!

Godmorgon Sthlm ! :) hoppas alla har sovit bra och är förberedda för en lång dag i snön. Jag har sovmorgon till efter lunch så det är skönt! Har egentligen spanska på onsdag morgonar men eftersom jag har tentat av spanska 3 så behöver jag inte heller närvara på lektionerna.

Jag vill bara visa dom här leggingsen som jag köpte för någon vecka sen, skit snygga. På åhléns finns dom för 169 kr tror jag att det var. Jag gillar dom verkligen ;)



Nu ska jag dricka lit kaffe och sen fixa mig. Jag skriver senare idag.

skola, men ingen skola

Såhär mycket finns det alltså att göra på Vittras gymnasieskola, jag sitter vid datorn. Igen. Någonting kanske man borde göra ? Jag menar, dom kan ju inte med flit ha gjort så att vi ska ha så här många och långa håltimmar ? Men my ass att jag ska plugga. :D Jag orkar inte just nu i alla fall. Vid ett ska vi ha nån föreläsning om moral tror jag med jobbiga Emma. Förlåt, men jag tror att hon har något emot alla. Hon ser jätte snäll och gullig ut när man tittar på henne men inuti...Aja, vi får säkert sluta tidigt idag så det är ju skönt. Då ska jag träffa Abbe! Vi får se vad som händer idag , antagligen inte mycket med tanke på vädret ...
Äckel väder.

Hej mitt vinterland

 Nu sitter jag i skolan. Jag kom hit i tid, men jag har inte gjort ett skit. Jag struntade i matten idag, ursäkta läraren är typ senil och skit jobbig ? Så nu sitter jag bara vid datorn och gör ingenting. OCH DET SNÖAR SOM SJUTTON :O jag får panik. JAG VILL HA VÅR NU!  Man blir deprimerad av det här vädret, men det tror jag inte vädergudarna har fattat...

hemma hos Abbe :)

Fan, det va ganska jobbigt att lyssna på den där mannen idag ... Inte jobbigt-tråkigt, men jobbigt-känslosamt.
Men det var givande att lyssna i alla fall :)

Senare träffade jag Kajsa och Abbe, vi vandrade runt som vi brukar och nu är jag hemma hos honom. Vi ska kolla på film eller nåt, Valkyria blir det nog. Jag skriver nog när jag kommer hem!

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon. Underbart väder som alltid... Usch man har ju inte lust med nåt när det är såhär. Jag ska i alla fall börja rulla mot skolan snart. Idag ska det komma en gammal man och prata om hur det var att leva i förintelselägrena. Jag kommer börja gråta kan jag ju bara medela. Det kommer antagligen bli riktigt känslosamt att lyssna på. Inget smink för mig idag alltså! Haha..

Jag skriver lite senare, nu ska jag börja dra mig mot skolan ;)

Mycket,mycket gammal bild

Godnatt

Ville bara säga godnatt, ska fan sova nu. Det här har varit en lååång dag.

rolig grej

Jag fick precis den här av min bror, och den är inte så lätt som man tror. Ska ändå ge den ett försök ;)
Man ska alltså skriva alla dessa saker, men de måste börja med första bokstaven i ditt namn, kan bli lite klurigt.

1. Vad heter du? Ida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Inte
3. Flicknamn: Isabella
4. Pojknamn: Isak
5. Yrke: Ingenjör
6. Färg: isvit (?)
7. Klädesplagg: illerpälshalsduk ! :D
8. Mat: Isbergssallad
9. Sak i badrummet: Ingen aning
10. Plats/stad: Istanbul
11. En orsak att vara sen: Ingen buss kom
12. Något man skriker: Idiot!
13. Film: Ice age
14. Något man dricker: Inka cola
15. Band: Iggy pop
16. Djur: Isbjörn
17. Gatunamn: Islandsgatan
18. Bil: Öh?
19. Sång: In the air tonight
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Ishockey

4 veckor & 5 dagar

Idag har jag varit med Abbe hela dagen. Vi vandrade omkring i stan och snackade. Mysigt var det i alla fall ! :)
Nu sitter jag bara här hemma och ska försöka ta det lugnt i några minuter. Ska senare träffa Kajsa, Mathi, Karar, Hanna, Hesham och Abbe och hitta på nåt skoj. Vi får väl se vad det blir ikväll :)

Idag är det: 4 veckor & 5 dagar kvar

Saya 2008- Sthlm

fullspäckat

Idag var en jävligt skön dag ! Den började med att jag hade caseuppstart, Apokalyps. Caset ska handla om Nazi tyskland och WW1 och WW2. Fan va sköna dom här 6 veckorna kommer bli. Förintelsen intresserar verkligen mig, så det här ska nog inte bli några problem alls ! :D

Jag slutade typ vid tolv, så jag drog och träffade Abbe. <3 Vi åkte till Skärholmen och sen vidare hem till Hesham. När vi satt där hemma hos honom och gjorde ingenting komHan på den briljanta idéen att vi skulle dra till Naturhistoriska riksmuseet. Så jag, Kajsa, Hesham,Yayha, Mostafa och Matilda åkte till Museet. Abbe tappade vi någonstans på vägen. Lilla busunge.
Det var iaf skit kul på museet ! Att man kan ha kul på ett museum.. Men bara man är med rätt människor så ;)
Vi drog därifrån vid åtta ungefär. Då rullade dom flesta hem förutom jag och Kajsa som rullade vidare till Medis där vi gick och träffade Abbe, Karar, Kamal och Hassan på en ungdomsgård. Vi spelade kort och nu är min hand full av blåmärken och röda prickar. TACK SÅ MYCKET!
Jag och Abbe drog hem till mig efter det och han åkte hem för en timme sen ungefär. Nu tror jag att jag ska ringa honom så jag skriver imorgon.
Godnatt!

snö ?

Vad är det här nu då ? Man blir deprimerad av att bara titta ut genom fönstret. Det här är en sån sak som kan förstöra mitt humör en hel dag.  Snö ...  Det är Mars och det är snö. Man tycker ju ändå att det bord försvinna snart. Men men, Globala uppvärmningen och all skit är ju vårt fel, så vi får ta konsekvenserna.

Idag har vi caseuppstartet på morgonen och sen i princip ingenting mer idag. Vi ska nu ha Apokalyps, som handlar om mänskligt värde och mänskliga rättigheter. Det blir säkert roligt !

Nu ska jag börja rulla mot skolan, fan och hans moster att jag måste ut i det här vädret ...

Turkiet 2008- Fan vad jag längtar tillbaka

äckel skola

Jaha, vad är det här för skit då ? Jag kommer till skolan i tid första dagen efter lovet , nästan i alla fall. Och väl här så visar det sig att jag inte har några lektioner förens efter lunch. Kul. KUL ! Så nu ska jag bara sitta här och ruttna. Ingen är här heller så dom kan ju bara gå och dö ! Jag hade kunnat tagit sovmorgon idag. Dumma fula skola.

onsdagsmorgon

Godmorgon sthlm ! hoppas det blir en underbar dag för alla. Vädret kan ju bara ta sig nånstans. Vad hände med våren ? Va ? Det här ser mer ut som höstväder för mig. Våren, du får komma nu, vi är redo för dig !?

Och idag är det träning som gäller. Bara en månad kvar till tävlingen nu. Nerverna har inte börjat komma än, men det kommer väl snart. Jag brukar inte ha scenskräck, men efter Tinkutävlingen där vi kom tvåan och eftersom vi är vi så är pressen enorm på oss.  Vi tjejer måste bevisa att vi är lika duktiga som killarna och killarna måste bevisa att de fortforande är lika duktiga som i sayan 2007. Fan nu blev jag nervös bara för att jag skriver om det. Men fan, vi ska visa alla. Vi ska vinna. Vi ska satsa stenhårt, och tänk vilken känsla sen när vi står på prispallen !




So true

Go placidly amid the noise and haste
And remember what peace there may be in silence.
As far as possible without surrender
Be on good terms with all persons.
Speak your truth quietly and clearly
and listen to others.
Even the dull and ignorant, they too have their story.
Avoid loud and aggresive persons,
they are vexations to the spirit.
If you compare yourself with others
You may become vain and bitter
For always there will be greater and lesser persons than yourself.
Enjoy your achievments as well as your plans.
Keep intrested in your own career,
however humble, it is a real possession
In the changing fortunes of time.
Exercise caution in your business affairs
For the world is full of trickery.
But let this not blind you to what virtue there is.
Many persons strive for high ideals
And everywhere life is full of heroism.
Be yourself, especially do not feign affection.
Neither be cynical about love,
for in the face of all aridity and disenchantment,
it is perennial as the grass.
Take kindly the counsel of the years
Gracefully surrendering the things of youth.
Nurture strengt of spirit to shield you in sudden misfortune,
but do not distress yourself with imaginings,
many fears are born of fatigue and loneliness.
Be on the wholesome discipline,
be gentle with yourself.
You are a child of the universe,
no less than the trees and the stars.
You have a right to be here
And wether or not it is clear to you,
no doubt the universe is unfolding as it should,
therefore be at peace with God,
whatever you conceive him to be
And whatever your labours and aspirations
in the noisy confusion of life,
Keep peace with your soul
With all its sham, drudgery and broken dreams,
it is still a beautiful world.
Be careful,
Strive to be happy.

Can't believe it

Dagens låt: t-pain feat Justin Timberlake-  can't believe it
Dagens färg: regnbågen
Dagens person: Abbe<3

Jag älskar dig Ahmed Ali <3 var bara tvungen att säga det.


Förlåt

Varför ska allt bli så jävla fel när det kändes så jävla rätt ? Sitter det någon där uppe och styr över mitt liv som bara vill göra narr av mig ? Haha, jätte kul. Nu har du fått ditt lilla roliga, för jag orkar inte det här mer. Snälla jag ber av hela mitt hjärta, sluta. Eller är det här vad man får tillbaka för att man har begått misstag ? Allt kommer ju tillbaka, det vet jag. Men måste det slå till mig i 370 km i timmen? Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det här. Jag vet inte heller om du någonsin kommer läsa det här men jag tänker skriva det i alla fall.
Förlåt om jag har sårat dig. Förlåt för alla fel jag har gjort. Förlåt för mina misstag. Förlåt för det jag tvingar dig att leva med. Förlåt för att jag inte förstår. Förlåt för vem jag är. Förlåt för hur jag är. Förlåt för vem jag var. Förlåt för mitt liv. Förlåt för hur jag får dig att må.
Förlåt för allt.

Jag vet inte vad mer du vill av mig. Det är jag som har gjort fel, eller hur ? Om du vill kan jag fortsätta be om ursäkt hur länge som helst. Jag vet inte vad jag kan göra mer, när allt jag gör bara blir fel.

Snälla säg mig, hur ska jag göra ?

söndagsmys

Idag kom släkten till oss för att fira mami, så jag skippade träningen. Det var faktiskt ganska skönt att få slappa en söndag. Jag jobbade också, tjänade ihop en hel del, så jag har en början på samlingen till Boliviaresan ! skit bra. Men jag fattar inte hur jag ska kunna samla ihop 15 000 kr på ett år, min mamma måste ju ha en skruv lös eller något...

Vid sju åkte jag in till stan och träffade A :) vi drog hem till mig och käkade och sen kom Hesham och Kajsa. Vi kröp ihop i sängen allihopa med popcorn och kollade på Beck. Något om nån japansk tavla. Mysigt i alla fall !
Och eftersom jag går på den underbara skolan Vittra så har jag längre sportlov ! :D så imorgon är det ingen skola för mig, men jag ska antagligen jobba. Det blir fan aldrig något lov för min del. Jobbade arslet av mig på jullovet också och pengarna jag tjänade ihop rök på en dag typ. Jag är ju så jävla värdelös. Men men, vad har man pengar till om man inte ska spendera dom.

Nu ska hesham och Kajsa dra, och jag och A ska följa dom en bit. A står över min axel o klagar på att han är röksugen så jag får väl gå från datorn nu.

RSS 2.0