Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för typ en halvtimme sen för mamma ville att jag skulle gå ner med skridskor till hennes jobb... Random. Men iaf, nu är jag vaken o sitter o tittar på tv.

Vad hände igår då? Först jobbade jag ju. Jobbade över till typ 6 så jag va hemma  runt åtta. Då fixade jag mig lite snabbt och sen bar det av in till stan för en fika med Marre, Verra, Anjos och Klara. Koffi på östermalm blev det. Mysigt! Där satt vi några timmar och sen va det hemfärd som gällde.

Snart ska jag börja dra mig ner mot ica. Ska handla innan jag åker till Nyckis. Blir ridlektioner och sen stannar jag nog där. Är fan helt sliten...

Skriver mer senare!

          

29102009

Godmorgon alla som är vakna! Jag är på jobbet, har telefontid o självklart bloggar jag då eftersom jag inte har nå bättre för mig! :D två personer har ringt, o båda ville berätta att dom skulle komma till gården idag och titta på djuren... Ingenting dom behöver berätta för mig lixom.
Blä, jag har typ inte sovit nånting alls. Bara läskiga ljud hela natten+koffein. Ingen bra kombination.

Nä, nu orkar jag inte skriva mer. skriver senare!


hemma igen

Japp nu är jag hemma. Har sjukt ont i huvudet så jag orkar typ inte skriva så mycket. Det blev iaf restaurang och sen guitar hero. En lugn kväll alltså! Lägger in lite bilder iaf.

         

färdig!

hallå! Nu är jag fixad o klar. Kaffet är uppdrucket och nagellacket sitter på! haha. jag är hyper. Ska alldeles strax dra mig mot restaurangen men först måste jag hitta ett par skor... beslutsångest.
Vilka problem egentligen, haha! Åh, herregud, jag måste andas. Jag har druckit för mycket kaffe...
Nä men nu ska jag dra. Ni får ha en trevlig måndagskväll nu när det är lov och för er som måste upp o jobba imorrn säger jag bara: Stackars er!
Hihi, nä nu ska jag dra på riktigt. hade bra!


  

<3

26102009

Kom precis hem. Är heeelt slut efter en heldag på stan. Vi gick först och käkade lunch på det berömda Brasco och sen drog vi runt överallt och kollade kläder. Hittade lite grejer iallafall. Va fan, visst jag har inte mycket pengar kvar i plånboken, men lite måste man ju unna sig. Köpte också svart nagellack, så det åker på till ikväll!
Ska börja fixa mig snart. Men först blir det nog en kopp kaffe så man blir lite piggare. Wiie.

Skriver senare!

Godmorgon!

Haha, herregud... Pinsamt sätt att vakna på. Min mobil ringer och jag vaknar till lite halvt sådär. Tar upp mobilen och svarar:

Jag : " Hallååå?" (inte världens trevligaste röst kanske.)
Andra änden: (Skratt) " Hej Ida, det är Bengt, väckte jag dig?" (lite mer skratt)
Jag: (shiiit, chefen...men svarar,lite mindre otrevligt, ändå) "Jaa ..."
Andra änden: (Ännu mer skratt) " Äsch, men klockan är mycket, dags att gå upp nu!" (Mera skratt)

Jo men tjena lixom... Ha fick sig ett gott skratt iaf, Och jag höll på att dö av humiliation. Men iallafall, nu sitter jag här, vaken eftersom min chef inte tyckte att jag skulle somna om. Chefen undrade iaf om jag kund3e jobba på Torsdag och jag sa att självklart kan jag göra det! Man säger ju inte nej till lite jobb lixom. Så Torsdag är jag uppbokad den här veckan. Imorrn ska jag hem till Katja och på onsdag är det först träning och sen bär det av till Nyckis. Det är skönt, har man något varje dag som man har planerat.

Jag tänker inte ens berätta vad som har hänt i helgen.. Usch, har iförsej inte så mycket att berätta eftersom jag har glömt det mesta. Men iallafall. Inte världens roligaste kan jag ju bara säga!

Kan ju berätta att jag va ute och promenearde med Kajsa igår, vi gick från sickla till till min skola ungefär. Fast mer kringelkrokigt. Det va mysigt!

Nä, nu ska jag nog börja göra mig i ordning. Ska in till stan med Mathilda snart. Skriver senare! Ciao

22102009

Jag har försovit mig, Fan! Inget viktigt idag egentligen... Men Sara skulle hålla Salsalektion och de vill jag ju gå på! Men nej nej, Ida lyckas som vanligt.

Jaja, vad mer då ... Juste, Va med Jessica och Arezo igår, två timmar av bara prat om Twilight och New moon. Jag blir snart rastlös. Vill se New moon nuuu! Men inte så långt kvar, bara en månad. Höhö. 10 november har den premiär i Sverige, för den som inte visste.

         

Imorrn blir det nog bio med Klara och några andra kompisar. Skulle ju egentligen haft ridlektioner men ingen kunde komma imorrn, trist... Men men, Bio som sagt. Någon ny 3D film ? Har ingen aning om vilken film lilla Klara snackar om , men den är säkert bra!

Nä, nu ska jag väl försöka göra något nyttigt! Ciao


21102009

tjoho! Jag skrev ingenting igår... Orkade fan inte, kom hem och däckade typ direkt. Hade bara skola i typ en timme och sen drog Jag o Sara till Brasco och åt Ceasarsallad! Så jävla gott. Vi satt där o snackade i typ en timme sen rörde vi oss hemåt.

Mmm, maat!


Kom hem men han knappt sätt mig ner förän Kajsa ringer och säger att jag ska följ med henne till Älvsjö för att hämtra nånting... Så vi åkte dit. Sen ville ingen bara åka hem, så vi bestämde oss för att dra till Kajsa, laga middag o titta på film. Det blev kyckling/pasta sallad och Harry Potter och de vises sten! Hihi skit kul att kolla på såna gamla filmer som man tittade på när man var yngre. Efeter maten och filmen gick vi ut och tog en 40 minuters promenad. Vi kom på att det skulle va ganska bra om vi gick på promenader några gånger i veckan istället för att sitta och röka hela tiden. Bra idé va?

Träning idag också! Fan va skönt, älskar att träna :D Ska träffa Jessica innan träningen, antagligen Osse också eftersom den muppen träffar jag varje dag! :)
Nä, men nu tror jag att jag ska fortsätta fixa mig så jag får någonting gjort. 
Byebye! 

 


teatime

tjoho! Sitter i kollar lite på tv. Kom hem för typ en timme sen. Va i skärholmen med Kajsa och hesham. Köpte jackan jag skulle köpa också! :D så varm o mysig. Käkade precis nåt tacobar liknande, fast som jag hade gjort själv då.
Gott gott! Hmm, Idébrist, vet inte vad jag ska skriva.
Hittade idag hur man kom in på min cam på datorn. Skit kul o ta bilder med ju! Så de kmr det nog bli många av.
Nä, nu ska jag fortsätta dricka mitt té o läsa lite breaking dawn. 

              

Hemma!

Kom precis hem från skolan. Är på bra humör! wihoo. Gjorde matteprovet och det kändes som att det gick bra. G-delen klarade jag nog iaf, och det är fan bra tycker jag! Haha. Hade också pjäsen som gick lite sisådär... Vi satt mest bara o garvade. Nu på engelskan hade vi redovisning om Kuba. Det gick SKIT bra! Vi fick MVG på hela redovisningen och som enskillt betyg fick jag MVG också! Tihi, klart man blir på bra humör !

Nu ska jag duscha, städa och plugga och sen ska jag dra iväg o köpa en väl behövd vinterjacka. Tror inte jag äger en enda bra jacka till vintern o nu är det ju så jävla kallt så de e bara att pallra sig iväg. Skriver nog lite senare igen när jag har kommit hem.  
Ciao!


19102009

Godmorgon !  ska snart dra iväg till skolan, men just nu hinner jag sitta ner och ta det lite lugnt eftersom jag va så duktig o gick upp i tid för en gångs skull! Ska träffa Klara i slussen kvart över åtta så vi inte kommer för sent till skolan. tihi!
Just nu sitter jag och lyssnar på Pitbull-Girls, för att tagga till lite sådär på morgonkvisten inför skolan. Moaaha.  Jag är så jävla trött! Sitter här med mitt kaffe och försöker piggna till. Känner mig nästan full...

  
Sliten tjej !                                                       o kaffet ofc!

Nä, ha en bra dag , nu ska jag fixa mig inför da skol. Ciao !


18102009

Kom precis hem från Fiskis. Åkte dit med Katja o Marie efter ponnyridningen. Vi käka thai o hade de trevligt! Nu sitter jag här i min soffa och tittar på svenska hollywood fruar. Åh herre min skapare... Det är ju bara för mycket. Går inte ens att beskriva med ord hur dumma dom är. Men fan vilket roligt tidsfördriv! 

Nä, imorrn är det matteprov och jag har inte pluggat ett skit.. Toppen! Men men, det löser sig alltid på nåt sätt.
Nu ska jag fortsätta titta på dumma hollywood fruar. ciao! 

RSS 2.0