18092009

hallojsan!
Här sitter jag i nyckelviken helt själv och pratar med Katja på telefon. Så lite sällskap har jag iaf! :D Ska jobba nu fram till söndag eftersom Katja inte kunde jobba. Och imorrn ska jag ha 4-h. Hur mycket kaos kommer det bli på en skala då? Herregud vad virrig den här helgen kommer bli känner jag! Haha. Och så har jag, som vanligt, massvis med läxor. Jippie! Men det här kommer gå bra!
Skriver när jag får lust igen!


13092009

Godmorgon sthlm! Jag är uppe med tuppen känns det som. Ska dra till Nyckelviken om en halvtimme och gå ponnyridning samt ha ridlektioner. Och jag mår bättre idag! Yeeey! Nu behöver jag inte gå och snora över ungarna iaf... Kanske inte är så betryggande för föräldrarna. Nu ska jag dricka mitt café i lugn och ro och sen ska jag dra iväg. 
Vi hörs senare! 

Mood today: Happy! 


12092009

Hejsan! Är det någon mer än jag som har skit tråkigt ? Det här är ju bara för sämst. Det är lördag, och jag sitter hemma och är skit sjuk. Svinflue! Haha nä skoja bara, men jag är typ förkyld och eländig. Skit jobbigt! Och så har jag en massa massa massa plugg som jag verkligen inte orkar ta tag i! Och jag måste egentligen städa mitt rum men det låter skit trist just nu. Och lilla Ida har varit så duktig att hon har gjort av med nästan hela sin lön, alltså den delen som skulle gå till möbler. Great, just great! Men va fan, jag kan lixom inte låta bli att köpa en massa höstkoftor för pengarna istället. Hmm, det har jag lust att göra... Köpa en stickad tröja.  haha det känns som att jag är hög på ipren eller nåt, har inte riktigt någon kolla på vad jag skriver.

Nä jag måste komma ut ur huset en liten stund innan jag blir galen. Får väl gå ner till ica och köpa frukt eller nåt ;)
Jag skriver antagligen senare ikväll då jag nog kommer dö av tristess!
bye bye

05092009

    

   

Saknar...

01092009

Jag vet, jag vet! Sämsta uppdateringen, igen... Men vet ni vad? Min skola försöker helt ärligt( och jag menar verkligen heeelt ärligt nu) döda mig!Det enda jag har i huvudet just nu är anomalier, paradigm, falsifier, verifiera, validera, rationalist.. Alltså listan är lång och jag vill inte tråka ut er. Någon som kan rädda mig ? Jag ber om usäkt ännu en gång för dålig uppdatering, men jag kommer skriv mycket igen när jag har tid. Vilket alltså blir nästa sommar.
Toppen!

RSS 2.0