All that we fought for

Det är för mycket nu. Ser allt framför mig, allt jag måste göra, men kan inte fokusera. Det slog till mig nu, så hårt att jag verkligen tappade balansen. Jag måste hitta tillbaka. Balansera upp det och stänga av det dåliga.
Självklart kan jag inte göra det.
Jag vill ta bort alla störningar och ge allt till det som verkligen betyder.
Tyvärr är inte livet utformat så.

We don't sleep when the sun goes down

Idag vaknade jag inte på helt rätt sida. Jag är inte på dåligt humör, men något känns bara så off. Som om det är något med den här dagen som inte kommer bli bra. Usch, jag hatar den här känslan. Att redan i förväg veta att något dåligt kommer hända, men inte vad eller när och du kan inte göra något åt det. Får väl se vad som händer.

Ska strax börja göra mig iordning för att åka till skolan. Jag är så trött idag. Kom hem halv tre igår, somnade tre. Har sovit i 4 timmar. Förstå att jag verkligen inte ville gå upp imorse !
Nu försöker jag få kontakt med människor, det går inte så bra.
Men ska börja fixa mig nu, ha en bra dag !

<3



take me to paradise

MEN ÅÅÅÅH, VÄSTINDIEN HALLÅÅÅ !!!



<3

a rush of blood to the head

Sitter och dricker mitt morgonkaffe. Ska snart åka iväg till Nyckelviken för att gå ponnyridning. Sen ska jag hem och träna, vilket jag inte gjort på hela veckan om man inte räknar dansen.

Igår slog det mig hur lång tid det har gått sen vi började gymnasiet! Sara la upp ett album på facebook med bilder från ettan till trean. Herregud alltså vad man har förändrats! 2008-2011, det är inte lite tid.

4 och en halv månad kvar nu, sen är det STUDEEENTEEN !!

Vi två, 2009 <3

Lät du henne komma närmre

Jag tror att jag har kört slut på mig själv den här veckan, utan att jag ens har märkt det.
Nu är det ju så att i skolan går jag mellan 9 och 4 varje dag. Detta kanske inte låter som mycket eller konstigt, men för mig är det de. Förra terminen hade jag ungefär 4 lektioner i veckan och började ALDRIG innan elva. Jag gjorde inte mycket under dagarna. Sen kom lovet, där jag inte gjorde ett piss !

Nu den senaste veckan har jag och Hanna börjat träna på Friskis igen. Jag ÄLSKAR det och det känns alltid så skönt efteråt! Men jag har nog inte tränat på världens bästa sätt. Måndag+Tisdag blev det spinpass, Onsdag hade jag dansträning och Torsdag Skivstång+kondition ien och enhalv timme. Jag är alltså helt otränad och trodde att jag skulle klara av allt det. + 9-4 dagarna i skolan med väldigt lite sömn.

Det jag skulle komma fram till med det här var iaf att i Fredags va jag helt död! Hade elevföreningsmöte hela dagen i skolan och höll typ på o somna för jag va så trött. Åker hem och lägger mig i sängen, somnar självklart, och blir senare väckt av att Jessie ringer mig. Hon och Eli Skriker på mig att jag ska skynda mig till stan och följa med dem.
Jag flyger upp och rusar ner till bussen. Möter upp dem i T-cen och åker hem till Eli och Dannisa där vi börjar fixa oss för att gå ut.
Hemma hos dom dricker vi vin.

Efter detta drack jag också baccardi, Öl och Cider. Fattade inte först vad som skulle hända men efter ett tag slog de slint och jag blev ganska full. Duktigt !
Jag och Jessie åkte hem till henne och jag däckade direkt.

Så igår när jag vaknade hade jag ont ÖVERALLT, mådde illa och hade ont i huvudet. Fy fan.
Illamåendet och huvudvärken gick över efter ett par timmar, men jag kunde knappt gå för jag hade sån träningsvärk.
Kom hem ganska sent igår och däckade nästan direkt .

Summan av allt det här är väl att man faktiskt måste ta hand om sig själv. Jag har iaf lärt mig en läxa, haha.

you can count on me like 1 2 3

Jag och Jessica är verkligen bäst! Vi har så sjuka o roliga idéer. Idag kom vi på värsta grejen till dansen, Grease lightening och I'm in miami bitch. Så jävla klockrena !! Vi satt och garvade heela vägen från fiskis till sickla. Mascaran rann av alla tårar. Fy fan va vi garva ! De andra i gruppen tyckte typ vi va dumma i huvudet, haha. Vi kunde inte förklara det roliga heller, fick typ inte ens in luft i lungorna.

Fy fan, oslagbara är vi !

<3


what a feeling

2011 ska så bli mitt år ! 2011 är mitt år! Åh det händer så mycket roligt framöver att jag bara vill skrika av glädje. Så mycket underbart ! De små vardagliga sakerna känns lovande också. Jag älskar att vi börjar gå mot ljusare tider. Snart är våren här, snön borta, studenten avklarad och sommaren nära.Sen är det no more school, åååh vilken känsla !!

I love it!

Life is too short

Jag vill verkligen åka utomlands nu. Miami, LA, New York, Malta, Thailand, Karibien, Australien, Nya Zeeland, Grekland. Åh, jag vill åka överallt ! Jag vill se så mycket, göra så mycket. Jag ska sluta vara så feg och bara göra saker. Släppa taget och bara leva mitt liv. Innan jag dör ska jag ha sett allt jag vill se, för vem stoppar mig egentligen? Det enda hindret är jag själv, och jag vill inte bromsa mig själv mer. Nu släpper jag på bromsen och bara kör.
Livet är för kort.

 

<3

If I told you it wouldn't be a secret anymore

Jag har fått världens rethosta, skitjobbigt ! Förkylningen har börjat komma tillbaka också. Så jag skippar träningen idag.

Såg en film häromdan som va asgrym! Easy A hette den. Blir skit irriterad för jag kan inte hitta någon torrent till den. Vill se den igen typ nu !! Han nörden från OC är med och han är jätte gullig i den här filmen. Fan pinsamt att jag inte kommer ihåg vad han heter i OC. Gud, va fan heter han?


He's there in the dark, he's there in my heart


Maybe we should give it a try

Har haft en jätte härlig dag idag ! Va o träna för först gången på evigheter. Skönt som fan ! Är fortfarande lite sjuk så jag tog det ganska lugnt, men kände mig så bra efteråt. Älskar att träna ! Vid 5 tiden åkte jag till stan o träffa Sara vi gick runt och kolla i affärer och snackade, sen satte vi oss på koffi och efter så gick vi till T.G.I.F. Hade jätte trevligt ! Vi snacka och skattade och drack vin o drinkar. Dom har fan världens bästa drinkar där, såå goda ! Vi satt där från typ 7 till 11, jätte skönt ! Mathi kom också efter jobbet. Sen drog vi hem.

Nu är jag hemma. Känner mig ensam. Oskar och Fredrik har varit här nästan en vecka men dom åkte idag. Jessie har varit här jätte mycket också men nu är hon hemma. Har blivit så van vid att ha människor omkring mig hela tiden att det känns extremt ensamt nu. Visst, mamma och pappa är hemma, men det är inte riktigt samma sak.
Jessica kom tillbaka ! haha.

Nä nu ska jag nog sova.

<3


RSS 2.0